Anamaria Prodan, ordin de restricţie împotriva lui Laurenţiu Reghecampf: „Nu mai are voie să se apropie de mine sau de copii. Primesc telefoane de ameninţare, că ne omoară în casă”

Anamaria Prodan a cerut ordin de restricţie împotriva lui Laurenţiu Reghecampf. Aceasta spune că este mai bine să stea departe unul de celălalt, din cauza ameninţărilor pe care le primeşte.

22 feb. 2022, 22:52
Anamaria Prodan, ordin de restricţie împotriva lui Laurenţiu Reghecampf: „Nu mai are voie să se apropie de mine sau de copii. Primesc telefoane de ameninţare, că ne omoară în casă”

Anamaria Prodan, ordin de restricţie împotriva lui Laurenţiu Reghecampf. Fiica Ionele Prodan spune că primeşte zeci de telefoane cu ameninţări.

Anamaria Prodan, ordin de restricţie împotriva lui Laurenţiu Reghecampf

„Am cerut mandat. Nu mai are voie sa se apropie de mine sau de copii până în momentul în care nu se termină această nenorocire. Consider ca este mai bine sa stam departe unul de celalalt, pentru că primesc zeci de telefoane cu ameninţări: că ne omoară în casă. Am mai pătit nişte lucruri din astea acum câteva luni. Eu sunt şocată pe măsură ce trec zilele. Este un grup criminal în jurul lui Reghecampf care ameninţă, cauta sa ma denigreze, inventează poveşti. Ferească Dumnezeu. Omul este disperat. Pe mine nu mă interesează. El nu trebuie decât să ne dea ceea ce ne-a furat”

, a spus Anamaria la emisiunea lui Cristi Brancu.

Citeşte şi Anamaria Prodan: „Şarlă de om! Credeam că investeşte în case, în business-uri. El investea în prostituate”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Anul trecut, el a anunțat că a depus actele în acest sens. De atunci, ea a avut diferite apariții publice, în care i-a adus o serie de acuzații șocante antrenorului. Recent, Reghe a primit dreptul la replică și a decis să vorbească. Acesta a apărut în podcast-ul lui Cătălin Măruță de pe YouTube în care și-a spus propria variantă.

Anamaria Prodan s-a arătat deranjată de unele cuvinte spuse de Laurențiu Reghecampf în cadrul podcast-ului. Impresara chiar i-a adresat un mesaj dur lui Reghe, mai ales după ce acesta a vorbit despre incidentul dintre ea și Dan Alexa, în care ea i-a dat un pumn. Spre surprinderea tuturor, la câteva ore distanță, ea i-a făcut o declarație de iubire antrenorului Universității Craiova.

Ieri, Anamaria Prodan a făcut noi declarații, după ce Laurențiu Reghecampf a apărut în cadrul emisiunii online de pe YouTube. Vedeta a spus că încă în iubește, luând prin surprindere pe toată lumea. Aceasta a explicat însă că nu iubește „tot ce vede astăzi toată România’.

„Da, îl iubesc pe Laurențiu Reghecampf. Dar nu iubesc tot ce vede astăzi toată România’, a declarat Anamaria Prodan la Acces Direct.

Citeşte şi Anamaria Prodan tună şi fulgeră după acuzaţiile lui Reghe: „E gâsca oraşului. L-a pus pe şofer să îmi pună microfoane în casă”