Anamaria Prodan, prima apariţie publică în România alături de noul ei iubit. Ce a spus Ronald Gavril despre impresară GALERIE FOTO

Anamaria Prodanşi Ronald Gavril au apărut împreună la premiera filmului "Complotul bonelor". După o perioadă dificilă, marcată de divorţul de Laurențiu Reghecampf, impresara a găsit puterea de a merge mai departe și a început un nou capitol în viața sa, atât pe plan personal, cât și profesional.

07 feb. 2024, 11:41

Anamaria Prodan, prima apariţie publică în România alături de noul ei iubit. Premiera filmului a avut loc marți, 6 februarie, la București, iar Anamaria Prodan a strălucit alături de iubitul ei, Ronald Gavril, un pugilist care locuiește în Statele Unite ale Americii și care a venit special pentru a o susține în acest moment important din cariera sa.

Ronald Gavril a fost descris ca fiind persoana care a făcut-o pe Anamaria Prodan să creadă din nou în iubire, după dezamăgirea provocată de trădarea lui Laurențiu Reghecampf. La eveniment, cei doi și-au exprimat sentimentele unul față de celălalt, declarând că sunt fericiți și că se completează reciproc.

„Suntem fericiți, suntem împreună și doar asta contează acum. Mă bucur de fiecare clipă și sper ca viața să ne ofere numai lucruri frumoase. Ne completăm unul pe altul”, a declarat Anamaria Prodan pentru wowbiz.ro. „Am venit să o susțin pe Ana într-un moment foarte important din cariera ei. E o femeie specială și nu doar eu știu acest lucru, ci toți cei care o cunosc”, a spus şi Ronald Gavril.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, marcată pe viaţă de divorţul de Reghemcapf. „Ştiam de aventura lui. Îmi vine să plâng”

Pe covorul roșu, Anamaria Prodan a purtat o ținută spectaculoasă. Impresara a optat pentru o rochie neagră și un corset argintiu strălucitor la care a asortat o geantă și pantofi strălucitori. Despre filmul „Complotul bonelor”, Anamaria Prodan a declarat că este încântată să facă parte din acest proiect și să își înceapă cariera de actriță.

„Am avut emoții duble. E firesc, e normal. A venit momentul să ieșim public. Eu zic că a fost ok, un film de familie, pentru copii, ușor, unde lumea se poate relaxa fără să audă înjurături sau vulgarități. Eu îmi doresc și alte filme în viitor, să vedem ce spun oamenii. Cum s-ar numi un film despre viața mea? Anamaria Prodan, punct și de la capăt”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Pelicula urmărește povestea lui Virgil, un afacerist român de succes, și a celor nouă copii ai săi, pe care îi crește alături de trei bone. Surpriza apare atunci când copiii decid să îl însoare pe tatăl lor cu una dintre bone, încă de la prima lor întâlnire. „Complotul bonelor” este o comedie ce promite să ofere o experiență distractivă și plină de umor publicului său și va fi lansată și pe platforma Netflix după premieră.