Anamaria Prodan, marcată pe viaţă de divorţul de Reghemcapf. „Ştiam de aventura lui. Îmi vine să plâng”

Anamaria Prodan a revenit pe micul ecran cu reality show-ul "Prodanca. Punct și de la capăt", iar în prima ediție difuzată de la Antena Stars a făcut dezvăluiri despre cpsnicia cu Laurenţiu Reghecampf.

05 feb. 2024, 14:32
Anamaria Prodan, marcată pe viaţă de divorţul de Reghemcapf. „Ştiam de aventura lui. Îmi vine să plâng”
Anamaria Prodan, marcată pe viaţă de divorţul de Reghemcapf. "Ştiam de aventura lui. Îmi vine să plâng"

Anamaria Prodan, marcată pe viaţă de divorţul de Reghemcapf. Antrenor s-a implicat într-o relație extraconjugală cu Corina Caciuc, femeia pentru care a părăsit-o pe Anamaria Prodan. Între timp cei doi au devenit și părinți, iar în curând va veni pe lume și cel de-al doilea copil al lor. Anamaria Prodan a fost extrem de dezamăgită de alegerile făcute de soțul ei.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, imagini spectaculoase din locuința sa de lux. A renovat totul după despărțirea de Laurențiu Reghecampf

„Eu l-am construit pe Reghecampf. Am făcut totul pentru a ne salva căsnicia. Nu am vrut să spună cei care m-au avertizat de adevărata lui față. Au avut dreptate! Ştiam de aventura lui, normal! Mă credeţi tâmpită? Am încercat până în ultimul moment să îl salvez. Copiii mei îl ştiau altfel pentru că aşa l-am „pictat” eu. Îmi vine să plâng când mă gândesc la tot ce s-a întâmplat. Am considerat că trebuie să țin familia unită și cumva am fost trufașă, uitându-mă la toți de sus. Crezi că este pentru totdeauna când faci un pas. Te gândești că acea persoană va fi trup și suflet pentru tine, nu va sta din interes, nu se va gândi ce ar putea să facă pe spatele tău, cât ar putea să crească lângă tine, ce ar putea să dobândească, ce ar putea să fure”, a spus Anamaria Prodan în reality-show-ul de la Antena Stars.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. „Nu m-am gândit în viaţa asta că va ajunge dator pe la lume!”

Aceasta a mai adăugat că a încercat să-l salveze pe fostul eu soţ: „Construisem un Reghecampf perfect. Era lucrarea mea de master”. „Cea mai mare durere era când ieșeam în oraș și toate își dădeau coate, râdeau, atunci când eu spuneam „Am venit cu soarele meu, soțul meu e nr. 1, cel mai cuminte, cel mai bun, cel mai iubitor!”. Vedeam râsul ăla din spatele tuturor și semnele alea pe care… orice s-ar întâmpla pe lumea asta nu o să le mai trăiesc niciodată!”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan.