Anamaria Prodan, prima imagine alături de noul iubit: „Sunt fericită lângă un bărbat puternic”

Anamaria Prodan, prima imagine alături de noul iubit. Se pare că impresara a lăsat garda jos cu privire la fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, cu care s-a aflat în război mai bine de un an. Însă, acum a început o nouă viață alături de un bărbat misterios.

14 feb. 2023, 13:35
Anamaria Prodan, prima imagine alături de noul iubit: „Sunt fericită lângă un bărbat puternic”
Anamaria Prodan, prima imagine alături de noul iubit

Anamaria Prodan, prima imagine alături de noul iubit. Vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea cu o decizie luată și anume, să nu își mai expună public viața amoroasă. Impresara a mărturisit că dacă până acum ea a fost cea care le-a dat valoare bărbaților din viața sa, acum cel care o face fericită îi dă valoare ei prin dragostea pe care i-o oferă.

Citește și: Anamaria Prodan aruncă bomba! Impresara, pregătită să candideze la alegerile prezidențiale: „Nu mi-e frică să candidez pentru funcția supremă în stat”

Anamaria Prodan, prima imagine alături de noul iubit

Bărbatul misterios nu este de origine arabă, nu locuiește în România, ci într-o țară foarte bogată din Europa. Cei doi formează un cuplu de câteva luni și sunt foarte fericiți împreună. Și noul iubit al Anamariei Prodan este tată și a trecut printr-un divorț.

Despre viața mea personală de acum înainte din ce în ce mai puțin spre niciodată. Am trăit 50 de ani pe prima pagina a ziarelor, am inventat și ridicat în lumea mea bărbați, le-am dat valoare și i-am pus lângă mine și pe ei pe prima pagină! Am terminat rău și eu, si copiii mei.

Restul de încă 50 de ani pe care sper să-i apuc am să-i trăiesc altfel. Fericită lângă un bărbat puternic din naștere pe care nu îl car eu în spate și nu îi dau eu valoare. Îmi dă el mie. Deci am sa trăiesc în liniște frumos. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine în toți acești ani”, a spus Anamaria Prodan,  pentru Spynews.ro.

Anamaria Prodan are o datorie uriașă

Anamaria Prodan este nevoită să ducă mai departe misiunea politică a partidului fără aliatul său, Codrin Ștefănescu, care a trebuit să se retragă din motive de sănătate. Ea promite că va face România să fie o țară mai bună, fiind foarte mândră de activitatea ei.

Merg mai departe, rămân în partid. Codrin e președinte de onoare, iar președintele partidului e Liviu Pop. Vreau să continui ideile de viață trainice în care mama mea a crezut, idei de viață pe care le-a respectat și promovat. Demnitate, corectitudine, mândrie, educație! Așa trebuie să se prezinte neamul românesc!

Mama mea știu că este foarte, foarte mândră și de acolo de unde este se uită la mine la Alianța pentru Patrie unde cu siguranța se regăsea, la Codrin Stefănescu pe care l-a iubit nebunește și se roagă să facem din România ceea ce a început ea cu atâta putere și anume a conserva tradițiile populare, de a nu ne pierde identitatea națională, de a ne mândri cu așezământul tradițional, de a ne promova folclorul, rădăcinile. Am o promisiune făcută românilor. Nu voi minți niciodată. Așa sunt și așa voi rămâne până voi închide ochii”, a declarat Anamaria Prodan.