Anamaria Prodan aruncă bomba! Impresara, pregătită să candideze la alegerile prezidențiale: „Nu mi-e frică să candidez pentru funcția supremă în stat”

Anamaria Prodan, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf, se pregătește pentru o carieră politică de succes. Nu renunță la cariera de impresar, însă vrea să devină tot mai vizibilă și în lumea politică.

31 ian. 2023, 21:44
Anamaria Prodan aruncă bomba! Impresara, pregătită să candideze la alegerile prezidențiale: „Nu mi-e frică să candidez pentru funcția supremă în stat”

Anamaria Prodan a dezvăluit că a intrat în politică de aproximativ un an și spune că e o „o jungă mai mare” ca în lumea sportului.

„Sunt în politica românească de aproape un an, dar mi-am format deja o părere. Aș zice că în politică e o junglă mai mare ca în lumea fotbalului. Trebuie să fii mult mai atent! Mă adaptez, însă, din mers”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playtech.

Impresara le-a făcut o promisiune tuturor votanților români. „Am o promisiune de făcut românilor. Indiferent de poziția pentru care voi candida, nu voi minți niciodată. Nu pot să fac asta! Prin natura mea! Așa sunt și așa voi rămâne până voi închide ochii!”.

Citește și Anamaria Prodan i l-a prezentat lui Bebeto pe noul iubit. Prima reacție a copilului lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a mărturisit că nu i-ar fi frică de niciun contracandidat la alegerile prezidențiale de anul viitor sau la cele parlamentare ori europarlamentare.

„Dacă partidul îmi va cere, nu-mi va fi frică să candidez nici pentru funcția supremă în stat, nici la europarlamentare sau pentru alegerile parlamentare. Pe de altă parte, nu mi-e frică să candidez nici la Primăria Generală a Capitalei. Am toată simpatia pentru Gabriela Firea, ba chiar mi-e foarte dragă. Dar eventuala sa întoarcere în fotoliul de primar ar fi asemenea unei ciorbe pe care o reîncălzești. Eu nu cred în succesul unei asemenea formule! De ce să te întorci acolo unde ai mai fost cândva și unde nu ai reușit chiar tot ce ți-ai propui? După părerea mea, și la Primărie va fi nevoie de un nume nou, proaspăt!”, a mai spus Prodan.

Citește și Dan Alexa, dezvăluiri despre Anamaria Prodan, la 4 ani după ce a fost bătut: „Ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei”. Care este relația lor acum

Fosta soție a lui Reghecampf a dezvăluit că urmărește și mișcările politice din afara țării.

„Există un curent general, acela conform căruia oamenii nu mai cred în partidele politice tradiționale. S-au întâmplat atâtea lucruri, în ultimii ani, în diverse țări ale lumii. De ce? Fiindcă alegătorii s-au săturat de minciuni și de promisiuni neonorate. Pe mine mă cunoaște o țară întreagă, de la copil la bunică. Oamenii trebuie să știe că, atunci când spun un lucru, el se va și întâmpla. În plus, nu am în spate forța unui mastodont precum PSD. Așa că-mi voi câștiga pe merit fiecare vot în parte!”, a mai spus ea.