Anamaria Prodan, prima reacție după ce a fost cerută în căsătorie: „A treia oară este mereu cu noroc”

Anamaria Prodan, prima reacție după ce a fost cerută în căsătorie. Impresara și Ronald Gavril au fost protagoniștii unui moment special, surprins pe o filmare, în care lasă de înțeles că iubitul ei i-a dat inelul de logodnă.

12 mart. 2024, 08:24
Anamaria Prodan, prima reacție după ce a fost cerută în căsătorie: „A treia oară este mereu cu noroc”
Anamaria Prodan, prima reacție după ce a fost cerută în căsătorie

Anamaria Prodan, prima reacție după ce a fost cerută în căsătorie. Sportivul ar fi ales un loc special unde să o ceară de soție pe impresară și anume la hotelul Wynn Las Vegas. Cei doi sunt îmbrăcați de sărbătoare, iar Ronald ține în mână un pahar cu șampanie.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce a fost cerută în căsătorie

Anamaria Prodan nu a confirmat că a fost cerută în căsătorie, dar nici nu a infirmat zvonurile. Ba chiar mai mult, le-a alimentat spunând că a venit momentul să se căsătorească și că a treia oară e cu noroc.

Este timp să mă căsătoresc. Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Citește și: Ioana Grama, cât pe-aci să fie cununată de Anamaria Prodan, pe când se iubea cu un fotbalist celebru: „O cunosc foarte bine”

Ce diferență de vârstă e între Anamaria Prodan și Ronald Gavril

După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a avut mai multe încercări de a-și reface viața, dar lucrurile nu au funcționat. Acum impresara pare că și-a găsit stabilitatea.

Ronald este un tip de bărbat pe cale de dispariție. Vă spun sincer, nu îi construiesc o imagine, așa cum am făcut-o cu fostul soț”, a declarat impresara într-un interviu publicat în revista Fanatik.

Anamaria Prodan a împlinit în urmă cu trei luni 51 de ani, iar Ronald Gavril are 37 de ani, între ei fiind o diferență de vârstă de aproape 14 ani.

Da, sunt aproape 14 ani. Ronald nu știa câți ani am. Când i-am zis, a început să râdă și mi-a cerut buletinul. Dar eu nu simt acești 51 de ani. Vârstea e un număr. Eu aveam niște idei preconcepute, îmi spuneam că nu o să fiu cu cineva mai tânăr. Dar când a apărut Ronald mi-am zis că, în sfârșit, el mă protejează pe mine. Râdea că îl cred un copil…”, a spus impresara.