Ioana Grama, cât pe-aci să fie cununată de Anamaria Prodan, pe când se iubea cu un fotbalist celebru: „O cunosc foarte bine”

Anamaria Prodan trebuia să îi fie nașă Ionei Grama, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. Celebra influenceriță s-a iubit cu un fotbalist cunoscut din România.

23 feb. 2024, 20:40
Ioana Grama, cât pe-aci să fie cununată de Anamaria Prodan, pe când se iubea cu un fotbalist celebru: „O cunosc foarte bine”
Anamaria Prodan trebuia să îi fie nașă Ioanei Grama

Ioana Grama este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, dar puțini știu că Anamaria Prodan ar fi trebuit să-i fie nașă pe vremea când se iubea cu un celebru fotbalist de la noi.

Citește și: Anamaria Prodan, în stare de şoc: prietenul ei milionar s-a sinucis la Dubai. Motivul pentru care s-a aruncat de la etajul 55

Cei doi păreau foarte îndrăgostiți și siguri că vor rămâne împreună pentru totdeauna, dar destinul i-a purtat spre drumuri diferite. Anamaria Prodan a dezvăluit abia acum faptul că ar fi trebuit să o cunune pe influenceriță, pe care o cunoaște foarte bine, dar nu a oferit foarte multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, între ele.

„O cunosc foarte bine pe Ioana Grama, trebuia să fiu nașa ei”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul lui Vadim Kusnir.

În prezent, Ioana Grama trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Gabi, despre care nu se cunosc foarte multe lucruri. Din spusele influenceriței, bărbatul nu are conturi pe rețelele sociale și nici nu face parte din lumea mondenă.

Citește și: Ioana Grama, cea mai mare admiratoare a lui Emil Boc. ”Eu iubesc Clujul! L-am oprit pe stradă și i-am zis că sunt fana lui numărul unu!”

„Gabi este iubitul meu, cu care sunt într-o relație de doi ani în 24 februarie. Nu o să îl găsiți pe Gabriel nicăieri, nu are Instagram, nu are TikTok, nu are Facebook, nu are nimic, nu face parte din lumea asta, este într-o altă lume și mă bucur din inimă că nu face parte din lumea mea, pentru că mă mai echilibrează și mă ține cu picioarele pe pământ.

Este un om extraordinar, pe care mă bucur că l-am întâlnit pentru că am învățat foarte multe lucrurile de la el”, a spus Ioana Grama, pe Instagram.