Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a speculat că are un nou iubit. Mesaj de ultimă oră pentru presa tabloidă!

Anamaria Prodan a reacționat dur după ce presa tabloidă a speculat că sexy-impresara ar avea un nou iubit după despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

20 dec. 2021, 16:08
Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a speculat că are un nou iubit. Mesaj de ultimă oră pentru presa tabloidă!

Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a speculat că are un nou iubit. Anamaria Prodana transmis un mesaj dur pe contul său de Instagram, deranjată că a fost „cuplată” cu unul dintre prietenii săi, care are copii și familie!

Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a speculat că are un nou iubit

Anamaria Prodan și-a petrecut ziua de naștere în Dubai, alături de mai mulţi prieteni şi parteneri de afaceri. Câteva imagini în care apare cu un prieten apropiat au stârnit o mulțime de controverse, iar presa tabloidă a speculat că la mijloc ar fi mai mult decât o relație profesională sau de prietenie! Imediat, sexy-impresara a răbufnit! Numele bărbatului cu care s-a fotografiat este Dragoș și este un bun prieten al acesteia!

Anamaria Prodan, petrecere surpriză în Dubai de ziua ei de naștere. Ce mesaj a transmis la miezul nopţii FOTO ŞI VIDEO

„Chiar nu mai aveți pic de rușine? Chiar nu mai aveți limită? Dragoș are familie! Are părinți! Suntem prieteni de ani de zile. Suntem parteneri de business. Cum vă permiteți să scrieți așa ceva? Chiar nu mai există nici o limită a bunului simț? Să vă fie rușine căci nu mai aveți o umbră de demnitate! Probabil vă va da Dumnezeu exact așa să se uite copiii dumneavoastră în ziare și pe internet sa vadă asemenea mizerii”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.