Anamaria Prodan, primele declaraţii despre relaţia cu Dan Alexa. Adevărul a ieşit la iveală: „Păi, de ce să mă ascund?”

Anamaria Prodan a vorbit în premieră despre relația ei cu Dan Alexa, după ce s-a speculat că între cei doi ar exista o poveste de iubire.

01 mart. 2019, 15:45
Anamaria Prodan, primele declaraţii despre relaţia cu Dan Alexa. Adevărul a ieşit la iveală: „Păi, de ce să mă ascund?”

Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu Dan Alexa într-un interviu acordat GSP.

„Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Dan Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, sunt cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman.

Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia… Ce credeţi, sunt cunoscută în România? Aş fi fost un subiect bun de presă să fiu prinsă cu Alexa? Dacă mă vedeam cu el m-ar fi surprins cineva? Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate? Nu puteau să mă prindă după o săptămână sau o lună?

Femeile din România au fost cam toate prinse și date prin ziare, pe mine cine m-a văzut cu alt bărbat? Mamaie! Despre ce vorbim? Cum să am o relație cu Alexa când eu stau în Emirate, în America, în Italia și prin Germania, iar el pe la Călărași cu două antrenamente pe zi? Noi când ne vedeam? O dată la trei luni sau cum?”, a spus Anamaria Prodan.

Dan Alexa, la MOMENTUL ADEVĂRULUI. Ce spune de relaţia cu Anamaria Prodan şi care este MOTIVUL pentru care A DIVORŢAT

„Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi, de ce să mă ascund? Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare! Asta sunt eu!”, a mai adăugat Anamaria Prodan.