Anamaria Prodan, primele declaraţii după ce ar fi fost bătută de Reghe: „A venit beat, mi-a zis că mă omoară”

Anamaria Prodan, primele declaraţii după ce ar fi fost bătută de Reghe. Un adevărat scandal a fost iscat vineri seara, la Snagov, între impresară şi soţul ei, unde sunt acuze de violenţă verbală şi fizică, cei doi sfârşind la secţia de poliţie.

23 sept. 2022, 22:33
Anamaria Prodan, primele declaraţii după ce ar fi fost bătută de Reghe: „A venit beat, mi-a zis că mă omoară”

Anamaria Prodan, primele declaraţii după ce ar fi fost bătută de Reghe. Cei doi au ajuns la secția de Poliție din Snagov, unde antrenorul a susținut că ar fi fost lovit de către Anamaria, în timp ce impresara ar fi spus că ea ar fi fost agresată.

Citeşte şi: Momente dificile pentru Anamaria Prodan. Fiica sa, Sarah, a ajuns pe masa de operație!

Anamaria Prodan, primele declaraţii după ce ar fi fost bătută de Reghe

Nu s-a întâmplat nimic, s-a întâmplat ce se întâmplă de fiecare dată. În ţara asta, dacă eşti persoană publică, eşti apărată, legea nu-şi face treaba cum trebuie. Dacă se făcea ceva când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră, nu mai ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare. Poliţia nu vrea să ia probe de sânge, se uită zâmbind, pentru că noi suntem celebrităţi. Nu se poate să stăm să ne omoare în casă şi să vină poliţia şi să îşi dea seama că au greşit că nu au luat prima dată măsuri.

A venit şi a început să înjure, mi-a înjurat finul, ne ameninţă pe toţi. Gata, s-a terminat, am tăcut până acum pentru că suntem persoane publice şi ar trebui să fim un exemplu, iar copilul meu suferă. A venit astăzi, după atâtea luni de zile şi l-a ameninţat că îl ia cu forţa. M-a lovit, mi-a zis că mă omoară şi că mă bagă cu forţa la puşcărie. 

Bebeto l-a rugat să plece din casă în secunda doi, pentru că a intrat în casă prin efracţie. Îmi doresc acest divorţ mai mult decât orice pe pământul ăsta„, a declarat Anamaria Prodan.

La ieşirea din secţia de poliţie din Snagov, Laurenţiu Reghecampf nu a dorit să comenteze în niciun fel acuzaţiile şi ce s-a întâmplat. S-a urcat în maşina condusă de şoferul său şi au plecat.