Anamaria Prodan, primele imagini cu noul iubit, mai tânăr cu 14 ani decât impresara: „Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul…”

Anamaria Prodan se află în America și își petrece majoritatea timpului în compania favoritului lui Floyd Mayweather. Cei doi au petrecut împreună Sărbătorile.

01 ian. 2024, 09:34
Anamaria Prodan, primele imagini cu noul iubit, mai tânăr cu 14 ani decât impresara: „Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul…”

Anamaria Prodan s-a despărțit de Flavus Nedelea, la mai puțin de o lună de la momentul în care a făcut relația publică, însă soarele a ieșit din nou pe strada impresarei.

După ce a recunoscut că trăiește o frumoasă poveste de iubire și că nu își dorește să dezvăluie identitatea celui care o face fericită, Anamaria Prodan a apărut alături de Ronald Gavril, protejatul lui Floyd Mayweather.

Anamaria Prodan a publicat prima imagine romantică alături de noul ei iubit, confirmând astfel relația cu Ronald Gavril. Aceștia au fost surprinși în ipostaze tandre, fotografia fiind însoțită de un mesaj sugestiv:

„Cu ochii doar spre viitor așteptam anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri. Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost nași de cununie pentru niște prieteni apropiați ai sexy-impresarei, în Las Vegas, lucru care dovedește că relația dintre cei doi este una cât se poate de serioasă.

Ce spunea Anamaria Prodan despre bărbatul care l-a înlocuit pe Laurențiu Reghecampf

„Nu mai află nimeni (n.r.- cine este noul său iubit), când au aflat, au venit fete antrenate în oraș și mi-au stricat căruța. Acum nu mai află nimeni. Eu, copiii mei, dacă vom avea reality show și dacă va fi totul ok, suntem foarte deschiși, pentru că noi suntem dintotdeauna pe micile ecrane, în schimb viața mea privată niciodată.Anul 2023 a fost un an bun din toate punctele de vedere, a venit cu mult mai multă liniște față de anul trecut, cu proiecte fabuloase pentru viața mea, pentru copiii mei, și înfloritoare din toate punctele de vedere.Anul acesta o să sărbătoresc cu toată familia, cu toți prietenii, cum am făcut-o întotdeauna. Încă nu știu dacă rămân în România sau nu, așteptăm”

, declara Anamaria Prodan

Cine este bărbatul misterios care o face pe Anamaria Prodan să zâmbească. Are bani mulți și este un sportiv cunoscut în toată lumea

Anamaria Prodan nu se ferește să arată cât este de fericită. Cu un zâmbet larg, impresara dă de înțeles, fără ocolișuri, că a găsit sufletul de care avea nevoie alături. Că o face să se simtă o femeie împlinită se vede, însă cine este, de fapt, acest nou personaj masculin din viața vedetei?

Citește și: Mitică Dragomir anunță împăcarea anului 2024, între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Da, vor fi prieteni până la adânci bătrâneți”

Anamaria Prodan, alături de un nou bărbat misterios

Având în vedere renumele său, Anamaria Prodan nu putea fi văzută decât la brațul unui milionar. Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume. Ronald Gavril este numele lui și, deși pare că sunt doar buni prieteni, potrivit spynews.ro, cei doi ar fi de nedespărțit în America.

În prezent, vedeta se află împreună cu copiii săi și cu marele sportiv în străinătate, petrecând chiar și Crăciunul împreună. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost nași de cununie pentru niște prieteni de-ai vedetei, în Las Vegas, lucru care arată clar că relația lor nu este doar una platonică.

Ronald Gavril este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați pugliști din lume. Sportivul este milionar, îl are ca impresar pe Floyd Mayweather, cel mai mare boxeur din lume și, de altfel, a reprezentat echipa de box amator a României la trei Campionate Mondiale și la trei Campionate Europene.

În luna mai a anului 2012, sportivul s-a mutat în Las Vegas, unde își desfășoară activitatea în prezent. Floyd Mayweather și Leonard Ellerbe l-au observat pe Ronald Gavril în timpul sesiunilor sale de sparring la Clubul de box Mayweather și i-au făcut o ofertă de contract pentru agenția lor de impresariat sportiv, Mayweather Promotions. Semnarea contractului a avut loc în luna martie a anului 2013, iar de atunci colaborează împreună.

Presupusul nou iubit al Anamariei Prodan este un unul dintre cei mai doriți burlaci din Statele Unite ale Americii.

Citește și: Câți bani de cheltuială le dă, de fapt, Anamaria Prodan copiilor săi! Fiica cea mică a impresarei a dat tot din casă. ”Mereu am avut banii controlați”