Anamaria Prodan, primele imagini cu noul iubit, mai tânăr cu 14 ani decât impresara: „Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul…”

Anamaria Prodan se află în America și își petrece majoritatea timpului în compania favoritului lui Floyd Mayweather. Cei doi au petrecut împreună Sărbătorile.
Irina Dumitrescu
01 ian. 2024, 09:34
Anamaria Prodan, primele imagini cu noul iubit, mai tânăr cu 14 ani decât impresara:

Anamaria Prodan s-a despărțit de Flavus Nedelea, la mai puțin de o lună de la momentul în care a făcut relația publică, însă soarele a ieșit din nou pe strada impresarei.

După ce a recunoscut că trăiește o frumoasă poveste de iubire și că nu își dorește să dezvăluie identitatea celui care o face fericită, Anamaria Prodan a apărut alături de Ronald Gavril, protejatul lui Floyd Mayweather.

Anamaria Prodan a publicat prima imagine romantică alături de noul ei iubit, confirmând astfel relația cu Ronald Gavril. Aceștia au fost surprinși în ipostaze tandre, fotografia fiind însoțită de un mesaj sugestiv:

„Cu ochii doar spre viitor așteptam anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri. Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost nași de cununie pentru niște prieteni apropiați ai sexy-impresarei, în Las Vegas, lucru care dovedește că relația dintre cei doi este una cât se poate de serioasă.

Ce spunea Anamaria Prodan despre bărbatul care l-a înlocuit pe Laurențiu Reghecampf

„Nu mai află nimeni (n.r.- cine este noul său iubit), când au aflat, au venit fete antrenate în oraș și mi-au stricat căruța. Acum nu mai află nimeni. Eu, copiii mei, dacă vom avea reality show și dacă va fi totul ok, suntem foarte deschiși, pentru că noi suntem dintotdeauna pe micile ecrane, în schimb viața mea privată niciodată.

Anul 2023 a fost un an bun din toate punctele de vedere, a venit cu mult mai multă liniște față de anul trecut, cu proiecte fabuloase pentru viața mea, pentru copiii mei, și înfloritoare din toate punctele de vedere.

Anul acesta o să sărbătoresc cu toată familia, cu toți prietenii, cum am făcut-o întotdeauna. Încă nu știu dacă rămân în România sau nu, așteptăm”, declara Anamaria Prodan

Cine este bărbatul misterios care o face pe Anamaria Prodan să zâmbească. Are bani mulți și este un sportiv cunoscut în toată lumea

Anamaria Prodan nu se ferește să arată cât este de fericită. Cu un zâmbet larg, impresara dă de înțeles, fără ocolișuri, că a găsit sufletul de care avea nevoie alături. Că o face să se simtă o femeie împlinită se vede, însă cine este, de fapt, acest nou personaj masculin din viața vedetei?

Citește și: Mitică Dragomir anunță împăcarea anului 2024, între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Da, vor fi prieteni până la adânci bătrâneți”

Anamaria Prodan, alături de un nou bărbat misterios

Având în vedere renumele său, Anamaria Prodan nu putea fi văzută decât la brațul unui milionar. Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume. Ronald Gavril este numele lui și, deși pare că sunt doar buni prieteni, potrivit spynews.ro, cei doi ar fi de nedespărțit în America.

În prezent, vedeta se află împreună cu copiii săi și cu marele sportiv în străinătate, petrecând chiar și Crăciunul împreună. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost nași de cununie pentru niște prieteni de-ai vedetei, în Las Vegas, lucru care arată clar că relația lor nu este doar una platonică.

Ronald Gavril este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați pugliști din lume. Sportivul este milionar, îl are ca impresar pe Floyd Mayweather, cel mai mare boxeur din lume și, de altfel, a reprezentat echipa de box amator a României la trei Campionate Mondiale și la trei Campionate Europene.

În luna mai a anului 2012, sportivul s-a mutat în Las Vegas, unde își desfășoară activitatea în prezent. Floyd Mayweather și Leonard Ellerbe l-au observat pe Ronald Gavril în timpul sesiunilor sale de sparring la Clubul de box Mayweather și i-au făcut o ofertă de contract pentru agenția lor de impresariat sportiv, Mayweather Promotions. Semnarea contractului a avut loc în luna martie a anului 2013, iar de atunci colaborează împreună.

Presupusul nou iubit al Anamariei Prodan este un unul dintre cei mai doriți burlaci din Statele Unite ale Americii.

Citește și: Câți bani de cheltuială le dă, de fapt, Anamaria Prodan copiilor săi! Fiica cea mică a impresarei a dat tot din casă. ”Mereu am avut banii controlați”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!