Mitică Dragomir anunță împăcarea anului 2024, între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Da, vor fi prieteni până la adânci bătrâneți”

Mitică Dragomir a anunțat că e convins că împăcarea dintre Laurențiu Reghcempf și Anamaria Prodan va deveni realitate în 2024, pentru că lucrurile s-ar fi liniștit acum între cei doi.

29 dec. 2023, 22:25
Mitică Dragomir anunță împăcarea anului 2024, între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Da, vor fi prieteni până la adânci bătrâneți”
Mitică Dragomir anunță împăcarea anului 2024

Mitică Dragomir spune că este convins că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf se vor împăca anul viitor, pentru că lucrurile s-au liniștit acum între cei doi, după despărțirea cu scandal. Cei doi par că și-au văzut de viață și nu mai au motive să rămână certați.

„2024. Reghe cu Prodanca se împacă? La asta nu te așteptai”, s-a întrebat Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii Max Profețiile lui Mitică.

„Băi, ești nebun? Mă bagi în gura Prodancei? Da, se împacă, pentru copii. Da, vor fi  prieteni până la adânci bătrâneți”, a spus Dumitru Dragomir.

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns la vorba lui Gigi Becali. Atac la adresa lui Reghecampf: „Dacă o iei pe a treia e blestem!”

În urmă cu o lună, Mitică Dragomir spunea că Anamaria Prodan s-a supărat pe el pentru că acesta ar fi refuzat politicos să apară la o emisiune, fiind invitat de impresară.

„Cred că ea s-a supărat puțin pe mine. Ea m-a chemat la emisiunea pe care o are. Dar eu i-am spus că nu pot să mă duc la emisiunea ei deoarece am un contract cu o firmă de pariuri”, a explicat acesta.

„Nu ne-am certat, dar am avut discuția asta. I-am spus direct că nu pot să onorez invitația ei. Adevărul e că astfel de discuții nu convin nimănui”, a continuat el.

„Cu mine și dacă te cerți, nu rămânem supărați. Eu i-am spus ei că după ce termin campionatul și nu mai am emisiuni legate de contractul meu, mai vorbim”, a concluzionat Mitică Dragomir.

Citește și: Bomba momentului: Anamaria Prodan şi Reghecampf, din nou împreună! Anunţul care a surprins pe toată lumea

În această vară, Anamaria Prodan lansa un atac la adrea fostului soț, lăsând de înțeles că e extrem de dezamăgită că nu mai există bărbați adevărați pe lume.

„Cred că am nimerit într-o altă galaxie, între niște oameni care, chipurile, se bucură când sunt drogați, morți de beți, umiliți de genul ăsta de oameni sau femei, bărbați fără scrupule, fără demnitate, fără caracter, fără mândrie. Mă uit la bărbați cu milă. Au mai rămas atât de puțini bărbați în adevăratul sens al cuvântului.

Uită-te la ei, își lasă familiile, copiii pe drumuri pentru, și aici femeile astea vin și ele pe lume la fel, cea mai veche meserie de pe pământ e aia de prostituată, damă de consumație, își lasă familiile și toată munca de o viață, cariere, măreție și putere pentru așa ceva”, spunea Anamaria Prodan, potrivit fanatik.ro.