Anamaria Prodan răbufneşte! Ce spune despre fosta soţie a lui Reghe: „Nu face decât să îl târască în mizerie”

Anamaria Prodan răbufneşte! După ce fosta soţie a lui Reghe a făcut declaraţii nu o pun deloc într-o lumină bună pe impresară, cea din urmă a reacţionat. Fiica Ionelei Prodan susţine nu vrea să îşi piardă vremea cu amantele şi fostele soţiii, care nu fac altceva decât să îi strice imaginea antrenorului.

21 oct. 2021, 17:26
Anamaria Prodan răbufneşte! Ce spune despre fosta soţie a lui Reghe: „Nu face decât să îl târască în mizerie”
Anamaria Prodan răbufneşte la adresa primei soţii a lui Reghe

Anamaria Prodan răbufneşte, după ce Mariana a spus că ea ar fi fost amanta lui Reghe încă de când ei erau la începutul căsniciei.

Impresara foloseşte cuvinte dure la adresa fostei soţii a lui Reghe şi spune că mai mult îi face rău, iar asta îi va distruge cariera antrenorului.

Citeşte şi: Dramă imensă pentru Anamaria Prodan: nu mai are voie să rămână gravidă! L-a născut pe Bebeto pe semnătură!

Anamaria Prodan răbufneşte la adresa primei soţii a lui Reghe

Eu am copii de crescut, afaceri de făcut, eu sunt Anamaria Prodan. E firesc să fie frustrată audiența și să viseze la publicitate pe spatele meu.

Nu mă cobor la nivelul ăsta, să dau replici sau să comentez ce spune una din actualele amante, licențiată habar nu am în ce … și fosta soție a soțului meu, cosmeticiană. Acestea nu fac decât sa-l târască în mizerie, să-i distrugă cariera, să-i păteze obrazul!

Este tot alegerea lui să permită amantelor și fostelor neveste sa-l târască de unde l-am ajutat să urce (finala Champions League) în lumea obscură unde se zbate astăzi.

Păcat, căci Laurentiu Jr. și fetele noastre stau împietriți și privesc un spectacol grotesc unde amantele și fostele neveste îl tăvălesc pe tatăl lor! Păcat de o muncă uluitoare, păcat de aceasta alegere a soțului meu, alegere ieftină care îl vor costa scump.”, a spus Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.