Dramă imensă pentru Anamaria Prodan: nu mai are voie să rămână gravidă! L-a născut pe Bebeto pe semnătură!

Anamaria Prodan este implicată într-un divorţ dureros, dar a mărturisit că își mai dorește un copil. Din păcate, vedeta nu mai are voie să nască, astfel că ia în calcul adopţia!

21 oct. 2021, 11:32
Dramă imensă pentru Anamaria Prodan: nu mai are voie să rămână gravidă! L-a născut pe Bebeto pe semnătură!

Dramă imensă pentru Anamaria Prodan: nu mai are voie să rămână gravidă! Anamaria Prodan este implicată într-un divorţ dureros, dar a mărturisit că își mai dorește un copil. Din păcate, vedeta nu mai are voie să nască, astfel că ia în calcul adopţia!

Dramă imensă pentru Anamaria Prodan: nu mai are voie să rămână gravidă!

Anamaria Prodan a surprins, recent, când a declarat că visul ei este ca în această viață să mai aibă un copil. În vârstă de 48 de ani, sexy-impresara are două fete și un băiat, născuți din căsătoriile cu Tibi Dumitrescu și Laurențiu Reghecampf. Acum 8 ani, Anamaria Prodan a pierdut o sarcină aflată într-un stadiu avansat, lucru care a marcat-o pe viață.

Anamaria Prodan, chemată de urgenţă la tribunal. Scandal monstru pentru bani în plin proces de divorţ: suma este imensă!

„Știi cât de scurtă e viața? Nici nu îți dai seama. Ai doar una, foarte scurtă. Regrete nu am. Dacă în tinerețe aș fi avut mai multă minte, poate aș fi făcut mult mai mult în viață. Nu am ascultat de nimeni niciodată, adică am asculta sfatul, l-am luat, dar am vrut să fac întotdeauna ca mine. Și mi-am făcut eu cucuiul meu, mi l-am tratat, a trecut. Te naști și mori singur, cât de mulți copii ai. Toată lumea spune că greșesc, dar eu trăiesc pentru copiii mei. Aș mai vrea să fac un copil, dar nu mai pot, gata! Aș fi vrut. Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil. Cred că e cel mai frumost gest pe care îl poate face cineva pentru un suflet”, a declarat Anamaria Prodan.

Ramona Lăzuran, fina cuplului Prodan-Reghecampf, vine cu informații-bombă despre divorţ. Ce averi aveau la începutul relației VIDEO

Toate cele trei nașteri pe care Anamaria Prodan le are la activ au fost făcute prin cezariană, în condițiile în care medicii nu recomandă mai mult de două astfel de operații. Sarah și Rebecca s-au născut în SUA, în New Jersey, iar „Bebeto” la o clinică din Germania, „pe semnătură”!


loading...
Partenerii noștri