Anamaria Prodan reia războiul cu Cornel Dinu. "Dacă elimini mizeria din el, rămâne un procent mic de 1 la sută care valoarează enorm"

Publicat: Miercuri, 17 Iulie 2019 10:22 // Actualizat: Miercuri, 17 Iulie 2019 10:22 // Sursa: romaniatv.net

Anamaria Prodan l-a atacat din nou pe Cornel Dinu, după ce acesta a vorbit despre pumnul pe care sexy-impreara i l-a dat antrenorului Dan Alexa.

Anamaria Prodan a reacţionat după afirmaţiile făcute de Cornel Dinu la Telekom Sport.

"Un bărbat este fascinat de o femeie care nu-i dă foarte multă importanță. Este un adversar pe masură pentru mine. Domnia sa recunoaște că sunt genială. Iar eu sunt genială, într-adevăr. Am un plus că sunt femeie. În lumea asta nu are importanță dacă ești geniul al bineului sau al răului.

Eu și Dinu suntem coloși în țara asta. Dar eu sunt cea mai puternică femeie pe care Dinu a văzut-o vreodată și ar dori foarte tare să fie atât de sclipitor cum sunt eu, chiar pe partea răului.

Dinu este un adversar pe măsură, singurul adversar din România pe măsura mea. Este inteligent, are o anumită sclipire. Mi-e drag să am dialog cu Dinu, vreau să-i demonstrez că a greșit. Eu l-am venerat pe Dinu ca om, am fost pietenă cu el. Pentru mine, Dinu, dacă elimini mizeria din el, rămâne un procent mic de 1 la sută care valoarează enorm. Și domnia sa știe că Ana e unică. Cunoaște și el evoluția mea, de când eram mică mă știe.

L-am invitat să bem șampanie amândoi, vi se pare că am baut? M-am certat si cu Porumboiu, azi sunt cea mai bună prietenă cu el. M-am întâlnit și cu Victor Becali, m-am salutat, a fost totul în regulă. Sunt deschisă la dialog", a spus Anamaria Prodan la GSP Live.

Anamaria Prodan, reacţie virulentă. "Gura mică! Să nu mai aud un cuvânt, că încep să vorbesc şi eu şi nu e bine!"

"Lucrurile sunt mai confuze. S-a ajuns aici din cauza unui fenomen mult mai profund. Nu mai stau să intru în discuţii și să spun cine este Anamaria Prodan şi ce a făcut. Am primit un mesaj de la un prieten foarte bun, că "singura care o mai poate bate pe Halep este Anamaria Prodan". Ea este o persoană interesantă, are anumite sclipiri ale răului, are un moment de genialitate. Zice: "Asta cultivăm, asta avem". Deci, am cultivat-o. E promiscuitatea fotbalului înăscută. Ea nu e bună, se descurcă cu nişte fraieri care merg pe procente", a spus Cornel Dinu.

Anamaria Prodan, OFERTĂ-BOMBĂ de a lucra la VIDEOCHAT. Ce răspuns a dat SEXY-IMPRESARA

Anamaria Prodan îl atacase pe Cornel Dinu pe Instagram.

"Cine l-a urmărit în ultimele zile pe domnul din imagine, cu siguranță e dominat de senzația impalpabilă, dar certă, că acesta mă admira năvalnic. Admirația e clară, domnește tăcut asupra pasiunii distinsului domn, dar probabil pe parcurs devine epuizantă și distructivă. Tipul de admirație îndiguită și silită să se ascundă în discursuri de o retorică uneori agresivă, alteori reținută.

Mi s-a mai spus că domnul Dinu mă visează noaptea. Va garantez că dacă stau în preajma lui se închină ca la o icoană la mine. Acum sunt convinsă că toate ieșirile dânsului în decor la adresa mea au o justificare.

Acum îmi e destul de limpede că suma verbală a intervențiilor sale ascunde o suferință interioară destul de profundă și exasperantă. Așa că, oficial, îmi pare sincer rău domnule Cornel Dinu că reprezint idealul dumneavoastră de femeie. SWEAT DREAMS CORNELE!", a scris Anamaria Prodan.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Anamaria Prodan Cornel Dinu Dan Alexa
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7786
RON
14 Dec
noapte 5 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H