Anamaria Prodan, OFERTĂ-BOMBĂ de a lucra la VIDEOCHAT. Ce răspuns a dat SEXY-IMPRESARA

Anamaria Prodan a făcut senzație la evenimentul organizat, în această săptămână, de revista VIVA!, unde a purtat o ținută transparentă cu care a făcut furori.

26 mai 2019, 14:02
Anamaria Prodan, OFERTĂ-BOMBĂ de a lucra la VIDEOCHAT. Ce răspuns a dat SEXY-IMPRESARA

Anamaria Prodan a afirmat că după această apariţie primeşte şi mai multe mesaje deocheate de la bărbaţi.

Anamaria Prodan, ţinută TRANSPARENTĂ la un eveniment monden. S-a văzut tot FOTO

„Ana arată foarte bine. De când a slăbit şi şi-a făcut câteva intervenţii zici că are 25 de ani. Ea primeşte de ani buni mesaje deocheate de la bărbaţi care-i fac tot felul de propuneri indecente, dar de câteva zile, de când cu ţinuta sumară de la Viva Party, instagramul şi facebook-ul ei sunt pline de remarci cu tentă sexuală. Pe unii îi ignoră, dar pe cei care întrec limita şi folosesc un limbaj vulgar îi blochează imediat. A primit chiar şi propuneri de a lucra la saloane de videochat. Ana râde când vede astfel de oferte şi spune că e chiar o bombă sexy dacă i se oferă astfel de job-uri” a declarat o amică a Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan, imaginea NUD cu care a atras mii de like-uri pe Instagram FOTO

„Eu nu am timp să merg la petreceri. Mă duc doar la una pe an și atunci vreau să fiu diferită, să ies în evidența, să știe lumea că am fost acolo. Rochia mi-a fost făcută pe gustul meu. Exact așa cum mi-am dorit-o! Mi-a și zis când m-am dus la probă. Te caracterizează vestimențația asta sută la sută, Ana! Și avea dreptate. Îi mulțumesc pentru ea, mai ales că a fost lucrată dintr-un material de calitate, voal fin, la care s-au aplicat manual, timp de două săptămâni, cristale Swarovski, exact în zonele incitante!”, a spus Anamaria Prodan.