Anamaria Prodan revine în forţă la TV. Unde o poţi vedea: „Am bătut palma, reality show, film, o să fie foarte frumos!”

Anamaria Prodan s-a despărţit recent de Flavius Nedelea, dar este gata să dea lovitura pe plan profesional. După ce s-a implicat în organizarea show-ului de modă "Soirees de la Mode 30 – Nichita Stănescu versus Moda Românească", impresara va reveni pe micul ecran, începând de săptămâna viitoare.

01 iun. 2023, 08:15
Anamaria Prodan revine în forţă la TV. Unde o poţi vedea: „Am bătut palma, reality show, film, o să fie foarte frumos!”

Anamaria Prodan revine în forţă la TV. Impresara  nu a dorit să dea detalii, dar a precizat că s-a înţeles deja cu un post de televiziune. „Am bătut palma cu cineva, am niște proiecte foarte frumoase începând de săptămâna viitoare. Îi las pe ei să anunțe. Reality show, film, o să fie foarte frumos”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.

Citeşte şi: Anamaria Prodan îi dă lovitura de graţie lui Gigi Becali: „Va rămâne cu mătăniile în mână şi cu bani din ce în ce mai puţini”

Vedeta a mai dezvăluit că Bebeto va pleca la toamnă în America, la o academie de fotbal. „Sarah pleacă la lotul național, Rebecca s-a întors în America și Bebeto pleacă și el în America. Din toamnă el va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal și sunt foarte mândră. Și surorile la fel au fost, de la 14 ani au plecat”, a spus Anamaria Prodan, carea precizat că Laurenţiu Reghecampf a fost de acord cu plecarea fiului său: „Dar noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă de când presa a dispărut așa din viața noastră a fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!”.

Citeşte şi: Carmen Harra ştie ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan după despărţirea de Flavius Nedelea. „A treia căsătorie!”

„Trebuie să învețe să se descurce singur în viață.Singur! Are 14 ani, boarding school, la fel au plecat surorile. Trebuie să învețe să se descurce singur în viață, mama nu se știe cât trăiește, tata la fel. Copiii trebuie să își ia zborul și să-și găsească drumul. Eu gravitez între copiii mei și între proiectele mele și între businessurile mele”, a mai spus Anamnria Prodan.