Carmen Harra ştie ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan după despărţirea de Flavius Nedelea. „A treia căsătorie!”

Carmen Harra a făcut un anunț surprinzător despre viața amoroasă a impresarei. Astfel, aceasta va găsi un bărbat care îi va marca viaţa definitiv.

19 mai 2023, 13:11
Carmen Harra ştie ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan după despărţirea de Flavius Nedelea. „A treia căsătorie!”
Carmen Harra ştie ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan după despărţirea de Flavius Nedelea. " A treia căsătorie!"

Carmen Harra ştie ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan după despărţirea de Flavius Nedelea. Impresara şi afaceristul şi-au spus „Adio!” după doar o lună de relaţie, dar norocul abia acum urmează să apară în viața Anamariei Prodan.

Celebra prezicătoare Carmen Harra susţine că Anamaria Prodan, care are deja două divorţuri la activ, va întâlni cât de curând și va fi ceva ce îi va marca viața definitiv.

„Este o mare învingătoare, un om extrem de puternic,  o femeia care se naște să aibă forță materială, are energia asta de cifra trei, care este cea mai benefică. Cifra trei sunt oamenii care renasc de o mie de ori din cenușă, este foarte greu să fie învinși, ei reușesc întotdeauna să se ridice la suprafață, din orice circumstanțe. Cifra trei înseamnă simbolul cel mai puternic al echilibrului și al familiei, d-aia are și trei copii”, a spus Carmen Harra, conform wowbiz.ro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. Ce discuţie a purtat cu Luca, fiul antrenorului

„La ea este evident că își va reface viața, că va fi din nou fericită. Este o femeie balansată, puternică, căreia nimic nu îi stă în cale. La ea există a treia căsătorie. Abia a treia este cea care este de durată și de bun augur”, a prezis Carmen Harra.