Anamaria Prodan riscă o AMENDĂ URIAŞĂ. Ce a făcut la ultimul meci al lui Hermannstadt din Liga 1

Anamaria Prodan riscă o amendă uriașă după gestul făcut la ultimul meci al lui Hermannstadt, 2-0 cu Viitorul în etapa a 12-a din play-out-ul Ligii 1.

30 iul. 2020, 12:06
Anamaria Prodan riscă o AMENDĂ URIAŞĂ. Ce a făcut la ultimul meci al lui Hermannstadt din Liga 1

Anamaria Prodan a vrut să-l felicite pe antrenorul Ruben Albes şi a intrat pe teren la finalul meciului. Cu acest gest a încălcat însă protocolul medical stabilit de comun acord între Liga Profesionistă de Fotbal, Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului.

Reghecampf, reacţie incredibilă despre relaţia dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa. Ce spune despre zvonurile legate de infidelitate

Practic, Anamaria Prodan nu avea ce să caute în zona 1 (terenul de joc; marginea terenului de joc; tunelul de acces; zona vestiarelor jucătorilor/arbitrilor), în care a pătruns pentru a-și felicita antrenorul după victoria cu Viitorul. Aici în mod normal au acces jucători titulari; jucători de rezervă; staff-ul din raportul de joc; arbitri; asistență medicală; brancardieri; personal TV; oameni de mingi; stewarzi; voluntari; fotoreporteri; responsabil igienă. Anamaria Prodan nu avea niciuna din aceste calități, iar acum riscă o amendă de 40.000 de lei!

Ce avere are, de fapt, Anamaria Prodan. Cât a moştenit de la mama sa, Ionela Prodan, şi câţi bani a câştigat Laurenţiu Reghecampf

Într-o situaţie asemănătoare se află și Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, care a coborât pe gazon înaintea semifinalei din Cupa României contra lui Dinamo.