Anamaria Prodan, rol principal într-un film care va ajunge pe Netflix. „Aşa se închide un cerc frumos al vieţii mele!”

Anamaria Prodan (50 de ani) va juca rolul principal în comedia românească "Complotul bonelor", regizată de Iura Luncașu. Filmul va ajunge pe Netflix, una dintre cele mai mari platforme de streaming din lume.

10 iul. 2023, 15:07
Anamaria Prodan, rol principal într-un film care va ajunge pe Netflix. „Aşa se închide un cerc frumos al vieţii mele!”
Anamaria Prodan, rol principal într-un film care va ajunge pe Netflix. "Aşa se închide un cerc frumos al vieţii mele!"

Anamaria Prodan, rol principal într-un film care va ajunge pe Netflix. Impresara îl va avea ca partener în film pe actorul Cristi Iacob, jurat la „Te cunosc de undeva”, emisiunea de la Antena 1. Filmările au început deja la Cluj-Napoca, dar vor avea loc şi în străinătate. După lansarea filmului în România, aceasta va fi difuzat și pe Netflix, celebra platformă de streaming.

Citeşte şi: Anamaria Prodan şi-a făcut tratament cu aur! Impresara a lansat ultima fiţă: „Sunt foarte fericită, vă iubesc!”

„Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie. Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a spus Anamaria Prodan pentru PlaySport.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, mărturisire emoţionantă despre ultima perioadă din viaţa sa. „Uneori mă urăsc!”

Recent, Anamaria Prodan a anunţat că s-a împăcat cu fostul ei soţ. „Am să fiu alături de el mereu”, este mesajul Anamariei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf. „Nu cred nimic. Cred că Dumnezeu îl va ajuta să-și regăsească forța cu care este înzestrat să ajungă unde a fost mereu. În top. Iar noi familia vom lupta pentru ca el sa fie din nou numărul unu mereu! Reghecampf este top! Nr. 1! Și noi îl vom susține toată viața. El este tatăl copilului meu și pentru acest dar minunat pe care mi l-a oferit am sa fiu no matter what alături de el forever”, a mai declarat Anamaria Prodan.