Anamaria Prodan şi-a făcut tratament cu aur! Impresara a lansat ultima fiţă: „Sunt foarte fericită, vă iubesc!”

Anamaria Prodan a şocat încă o dată după ce a postat în mediul online imegini din timpul unui tratament cosmetic cu aur! Impresara a recunoscut că este o clientă permanentă a saloanelor de înfrumuseţare.

05 iul. 2023, 19:28
Anamaria Prodan şi-a făcut tratament cu aur! Impresara a lansat ultima fiţă: „Sunt foarte fericită, vă iubesc!”
Anamaria Prodan şi-a făcut tratament cu aur! Impresara a lansat ultima fiţă: "Sunt foarte fericită, vă iubesc!"

Anamaria Prodan şi-a făcut tratament cu aur! Impresara a apărut împachetată cu foițe de aur de 24 de karate și s-a lăudat cu tratamentul de ultimă fiţă pe rețelele de socializare.

„Astăzi îmi fac un tratament cu aur de 24K, fără cupru pentru fermitatea pielii, pentru hidratare, sunt foarte fericită, vreau să văd arăt final rezultatul. Vă iubesc!”, a transmis Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, mărturisire emoţionantă despre ultima perioadă din viaţa sa. „Uneori mă urăsc!”

De altfel, aceasta a recunsocut că îi place să aibă grijă de ea şi spune că toate femeile de peste 45 de ani ar trebui să aibă grijă de felul în care arată. Mai mult, vedeta mărturisea că stă câte patru ore la salon să își facă toate procedurile necesare de înfrumusețare. Pe lângă tratamentul cu aur, Anamaria Prodan este și fana aparatului de lifting pentru corp, dar merge și la solar pentru a avea un bronz uniform la plajă, înainte de vacanță.

Citeşte şi: Anamaria Prodan rupe cluburile de fițe după despărțirea de Flavius Nedelea. Imagini cu impresara în plină distracție

„Toate femeile de peste 45 de ani trebuie să se îngrijească. Acest aparat e ca un lifting. Noi trebuie să fim ok când apărem la televizor chiar dacă suntem supărați. Patru ore stau de obicei la salon. 16 minute stau la solar, să mă bronzez. Vreau să țin pasul cu fetele mele” , a spus Anamaria Prodan.