Anamaria Prodan rupe cluburile de fițe după despărțirea de Flavius Nedelea. Imagini cu impresara în plină distracție

Anamaria Prodan rupe cluburile de fițe după despărțirea de Flavius Nedelea. Chiar dacă nu se mai află într-o relație, impresara nu se lasă afectată și continuă să-și trăiască viața din plin. Vedeta a fost văzută într-un club exclusivist de pe litoral, unde a petrecut cu zâmbetul pe buze alături de prieteni.

04 iul. 2023, 08:28
Anamaria Prodan rupe cluburile de fițe după despărțirea de Flavius Nedelea. Imagini cu impresara în plină distracție

Anamaria Prodan rupe cluburile de fițe după despărțirea de Flavius Nedelea, care a confirmat că nu au existat probleme de infidelitate sau neînțelegeri, ci că decizia lor a fost luată în urma unor motive personale discutate și înțelese în comun.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj surprinzător la miezul nopţii. „Noi doi suntem un întreg. Te iubesc!” FOTO

Anamaria Prodan rupe cluburile de fițe după despărțirea de Flavius Nedelea

Nu știu dacă mă regretă sau nu. Știu că am rămas într-o relație de prietenie foarte frumoasă, sinceră. Suntem foarte buni prieteni. Ruptura nu a venit dintr-un comportament deviant al unuia dintre noi. Nu a existat înșelat sau certuri. Am căzut de comun acord că așa este mai bine. Am avut anumite motive personale amândoi, pe care le-am discutat și am considerat că este mai bine așa”, a spus Flavius Nedelea.

În cadrul acestei escapade de distracție, Anamaria Prodan nu a fost singură. Alături de impresară s-au aflat fiica sa, Sarah Dumitrescu, și o prietenă apropiată. Cele trei au savurat atmosfera vibrantă a clubului și au creat amintiri de neuitat, iar imaginile postate pe rețelele de socializare au rămas ca un simbol al momentului lor special.

Anamaria Prodan, lovitură dură pentru Reghe. Ce se întâmplă cu Bebeto

Cei doi sunt în plin proces de divorț, care, se pare că va mai dura ceva timp. Chiar dacă lucrurile s-au mai liniștit între ei, impresara îi poartă pică fostului soț și încearcă să îl facă să regrete pentru că a părăsit-o pentru altă femeie.

Surse apropiate din anturajul celor doi au mărturisit că fostul antrenor al echipei Neftçi Baku nu și-a mai văzut copilul de anul trecut, chiar dacă a încercat de multe ori să ia legătura telefonic cu el.

Se pare că impresara face tot ce îi stă în putință pentru ca Bebeto să nu comunice cu tatăl lui. Acum, copilul se află în America, unde încearcă să intre la o academie de fotbal.

Laurențiu nu a mai vorbit deloc cu Bebeto, pentru că Ana nu îi dă voie. El nu are un număr de telefon al băiatului și nu îl poate contacta deloc. Din septembrie, de când cu bătaia, Laurențiu nu a mai vorbit cu el. A încercat să sune pe toate numerele de telefon pe care le știe, ale fiului său, dar sunt închise. Nu a mers la ușă la el, pentru că a vrut să evite un episod similar care a fost anul trecut…cu bătaia.

În plus, știți că băiatul nu este în țară. Ana duce băiatul în America să dea probe la o academie de fotbal, iar dacă îl primește, o să rămână acolo, se pare. De principiu, Laurențiu i-a dat acordul să meargă acolo, să își facă drumul lui îi viață.

Procesul de divorț dintre Laurențiu și Ana nu știu când o să se termine, pentru că ea a declarat apel. Ana este nemulțumită de bani și de faptul că nu a obținut un divorț din culpa lui exclusivă. Acum se așteaptă citația. Laurențiu Reghecampf mai are un proces pe rol cu Ana pentru defăimare, în care el îi cere despăgubiri de 200.000 lei pentru campania ei de defăimare din presă din februarie martie 2022”, au declarat surse apropiate pentru Click.ro.