Anamaria Prodan a știut mereu de amantele lui Reghecampf. De ce l-a acoperit timp de 8 ani VIDEO

Anamaria Prodan a dezvăluit că problemele în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf durează de mai bine de 8 ani. Sexy-impresara a declarat că a știut întotdeauna de amantele soțului ei, însă a continuat să-l apere!

14 ian. 2022, 08:24
Anamaria Prodan a știut mereu de amantele lui Reghecampf. De ce l-a acoperit timp de 8 ani VIDEO

Anamaria Prodan a știut mereu de amantele lui Reghecampf. Sexy-impresara a excplicat la podcast-ul găzduit de Codin Maticiuc de ce a închis ochii de fiecare dată când era înșelată.

Anamaria Prodan a știut mereu de amantele lui Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit că declinul căsniciei sale a început în urmă cu 8 ani și că a știut întotdeauna de amantele lui Laurențiu Reghecampf. „Am tăcut din gură și am învățat, trăind printre bărbați, că pe bărbați trebuie să-i iei așa cu ușurelul și să-i faci să se simtă importanți, șefi! I-a luat Dumnezeu mințile și și-a descoperit latura asta „spirituală”. Dacă nu avea problema asta, astăzi el era în primii 10 antrenori ai lumii. Când deja sari calul cu mine, te îngrop! A trecut, sunt doi ani, sunt opt ani, de fapt, de când ne tot luptăm, ca să aibă și copilul meu un exemplu. Când aveam cea mai mare nevoie de el…”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Reghecampf. „Ultima scursură! Mori de foame, o să ajungi sub pod! N-a făcut Iisus pentru omenire câte am făcut eu pentru el” VIDEO

„I-am spus așa: „Băi, prietene… Eu încă te apăr, pentru că ești tatăl copilului meu și trebuie să rămâi în ochii copilului meu!”.  În același timp îl sunam și îi ziceam: „Prietene, vezi că te duci în cap. Vezi că ești deja cu apa la gură și nici noi nu mai întindem mână după tine, că ne-am plictisit”. Ăsta de 8 ani de zile îi dădea ăsteia bani, îi deschidea alteia salon. Păi, ce fel de bărbat ești tu? Trebuia să fii intangibil, matrița bărbatului perfect, cum te-am construit eu. Dacă nu îți făceam imaginea asta, nimeni nu dădea doi lei pe tine. Gigi Becali a anunțat la televizor că avea relație cu alta. Acum mă uit în ziare și sunt stupefiată. Dă like-uri la stewardese!”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Reghecampf, prins de Bebeto cu amanta! Anamaria Prodan a dezvăluit totul: „S-a dus direct la ușă la el! Mamă, vezi că ăsta iar a luat-o razna!” VIDEO

Anamaria Prodan a mai spus că ştia că Laurențiu Reghecampf ar fi avut o relație și cu Florentina Raiciu, cea căreia i-ar fi făcut salon de înfrumusețare. „Eu întotdeauna am știut. Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu am zis că dacă cineva deschide gura are de-a face cu mine. Știam de această domnișoară de doi ani. Știam de toate. Îl teroriza asta. El mai avusese scăpări”, a mai spus Anamaria Prodan.

Reghecampf, desfiinţat de Anamaria Prodan! Nu l-ar fi primit acasă pe Bebeto din cauza amantei: „Nu mă ia la el, că îi aduc Covid-19!” VIDEO