Anamaria Prodan s-a dezbrăcat de caracter în noul videoclip muzical lansat de Theo Rose. Impresara, la volanul unui dric Maserati de 100.000 de euro, își conduce iubirea pe ultimul drum: „M-ai lăsat fără regret, soarele meu!”

Anamaria Prodan este protagonista celui mai nou clip muzical lansat de Theo Rose. Imagini de senzație cu sexy impresara, care fac aluzie la despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

29 nov. 2023, 19:58
Anamaria Prodan s-a dezbrăcat de caracter în noul videoclip muzical lansat de Theo Rose. Impresara, la volanul unui dric Maserati de 100.000 de euro, își conduce iubirea pe ultimul drum: „M-ai lăsat fără regret, soarele meu!”
Anamaria Prodan a rupt gura târgului în noul clip muzical lansat de Theo Rose

Anamaria Prodan șochează din nou. Cum a apărut impresara în cel mai nou videoclip muzical lansat de Theo Rose pe YouTube, pentru piesa „Soarele meu”. Melodia, care face parte din coloana sonoră a filmului „Miami Bici 2”, transmite un mesaj clar, acela că nu merită să regreți pierderea unei persoane care nu a prețuit iubirea pe care i-ai oferit-o.

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Prodan își ține iubitul ascuns. Impresara a dezvăluit tot: „Acum nu mai află nimeni”

Nimeni nu putea să joace rolul femeii puternice și independente mai bine decât Anamaria Prodan, care a suferit enorm după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Vedeta apare la volanul uni dric, marca Maserati, în valoare de 100.000 de euro, conducând singură printr-o pădure.

Versurile piesei sunt extrem de sugestive: „Îl văd pe stradă, cu a treia deja/ Jumătate de an, nu și-a găsit iubirea încă/ Îl știu ca și cum îl iubisem deja/ În viața aia în care nu avea inima de stâncă/ Ți-am dat bani, ți-am luat mașină/ Ți-am luat casă cu grădină și inima la pachet/ Pare linia prea fină între ură și iubire/ Și m-ai lăsat fără regret/ Soarele meu, luna de pe cer/ Steaua stelelor, azi vin să te cer”.

Citește și: Anamaria Prodan a făcut marele anunţ! Impresara este în extaz: „Eu fac regulile!” VIDEO

În dricul de lux se află un sicriu, în care se află, nu un trup fără viață, ci o surpiză. Ajunsă la cimitir, îmbrăcată în negru din cap până în picioare, ajutată de patru bărbați înalți și puternici, Anamaria Prodan își „conduce” iubirea pe ultimul drum.

Ajunsă la locul de veci al iubirii pierdute, cu un aer discret de superioritate, personajul vedetei îi ordonă unuia dintre bărbați să ridice capacul sicriului. Însă, în coșciug, SURPRIZĂ, nu se află nimic. Anamaria Prodan își scoate în acel moment verigheta de pe inelar, o aruncă în sicriu și o lasă să coboare la doi metri sub pământ, dând uitării persoana pe care a iubit-o.

Versurile continuă: „Te văd pe stradă, parcă nefericit/ Oare nu te-au iubit, banii și lucrurile multe/ Poate acum ai înțeles în sfârșit/ Că dragostea și fericirea nu au preț chiar de sunt scumpe”.