Motivul pentru care Anamaria Prodan își ține iubitul ascuns. Impresara a dezvăluit tot: „Acum nu mai află nimeni”

Motivul pentru care Anamaria Prodan își ține iubitul ascuns. Impresara și-a revenit după divorțul tumultos de Laurențiu Reghecampf, cu care are un băiat, pe Bebeto și recunoaște că iubește din nou. Însă, de această dată, nu vrea să îl arate fanilor pe bărbatul care i-a cucerit inima.

24 nov. 2023, 08:38
Motivul pentru care Anamaria Prodan își ține iubitul ascuns. Impresara a dezvăluit tot: „Acum nu mai află nimeni”
Motivul pentru care Anamaria Prodan își ține iubitul ascuns

Motivul pentru care Anamaria Prodan își ține iubitul ascuns. Vedeta a mai încercat să-și mai refacă viața, însă scurta poveste de iubire cu Flavius Nedelea s-a terminat la fel de repede precum a început, dar cei doi au rămas într-o relație de prietenie foarte frumoasă, chiar și după despărțire.

Citește și: Anamaria Prodan l-a șters definitiv pe Laurențiu Reghecampf din viața ei: „I-am dat delete, n-am vrut să-l distrug”. Decizia radicală luată de copiii fostului cuplu

Motivul pentru care Anamaria Prodan își ține iubitul ascuns

Impresara nu vrea să-și mai afișeze în niciun caz relația, ci vrea ca de acum înainte să fie cât mai discretă cu viața personală. Ea susține că atunci când oamenii au știut ”fetele antrenate din oraș i-au stricat căruța”.

Nu mai află nimeni, când au aflat au venit fete antrenate în oraș și mi-au stricat căruța. Acum nu mai află nimeni”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

Impresara mărturisește că toată viața ei a fost în lumina reflectoarelor atât ea, cât și familia sa, însă nu își mai dorește ca pe viitor să mai vorbească prea mult despre viața amoroasă.

Eu, copiii mei, dacă vom avea reality show și dacă va fi totul ok, da suntem foarte ok și deschiși pentru că noi suntem dintotdeauna pe micile ecrane, în schimb viața mea privată niciodată”, a mai zis Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, mesaj de dragoste pentru noul iubit

Impresara nu vorbește public despre bărbatul care o face fericită, dar a făcut o postare cu care a reușit să-i pună pe gânduri pe fanii ei, care cu siguranță acum se gândesc cine este noul partener din viața ei.

Nu știu ce am văzut la tine, dar din cauza ta nu mai văd nimic la alții”, a fost mesajul scris de vedetă la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Cu doar o zi în urmă, Anamaria Prodan le-a arătat fanilor ei că renovează casa. Anamaria Prodan a ascuns peretele întreg plin de fotografii cu Laurențiu Reghecampf. „Lucru în curs! Un nou capitol!”, a scris impresara la postare.