Anamaria Prodan s-a împăcat cu fraţii Becali. „L-am şi pupat acum o lună!”

Anamaria Prodan s-a împăcat cu fraţii Victor și Ioan Becali, după mai mulţi ani de conflicte.

23 sept. 2020, 07:20
Anamaria Prodan s-a împăcat cu fraţii Becali. „L-am şi pupat acum o lună!”

Anamaria Prodan a dezvăluit că, recent, s-a împăcat cu Victori și Ioan Becali. Ba mai mult, aceasta l-ar fi pupat pe Victor Becali!

„Eu chiar acum o săptămână am vorbit cu Victor Becali. Păi, facem 50 de ani… mai e loc de dușmănie? Eu am avut un jucător, pe Dobrosavlevici, iar cei de la Hermannstadt m-au rugat să găsim o soluție să plece. L-am sunat pe Victor, e jucătorul firmei lor. L-am și pupat acum o lună. Erau toți prietenii noștri la masă și ar fi fost penibil să mă fac că nu îl văd. S-a terminat nebunia aia, a fost o copilărie din partea tuturor. Ce Dumnezeu avem noi de împărțit? Sunt 1.000 de manageri. M-am întâlnit cu Giovanni la palat la Gigi. Ne-am salutat, dar este și diferența mare între noi. El e aproape de 70 și eu am 49”, a declarat Anamaria Prodan la ProSport Live.

Anamaria Prodan, dezvăluiri intime: „Eram divorţată şi nu ştia nimeni, nici mama!”

Anamaria Prodan susține că Paul Papp și Mihai Răduț sunt cei doi fotbaliști care, de-alungul timpului, au încetat colaborarea cu ea şi a dezvăluit că primul ei transfer a fost Adrian Iordache, pe care l-a dus, în Rusia, la Shinnik Yaroslavl.

„Atunci mergeau foarte bine transferurile pe Rusia şi Sică mi-a zis: „Vorbeşti tu în engleză cu ruşii şi astea sunt detaliile contractului, închide-l tu!”. „Păi stai că nu ştiu despre ce e vorba!”, „Eşti avocat, e meseria ta! Să ai grijă de contractele jucătorilor”. „Ce trebuie să fac?”. „Trebuie să te urci mâine în avion şi să te duci cu Iordache în Rusia”. A zis: „Ăsta e transferul tău, îl faci tu”. Au fost primii mei bani din impresariat, mi-am luat viză, m-am urcat în avion şi am plecat cu Iordache, i-am făcut contractul pe 3 ani, perfect. A fost aşa, wow, dacă e atât de uşor. Eram şi frumuşică pe vremuri, toţi bărbaţii erau aşa: „Dumneavoastră sunteţi agent?”. „Da, sunt agent”. Şi am zis că ori ca mine, ori deloc. Ăla a fost primul transfer şi am luat 15.000 dolari, ştii ce însemnau? Fără număr, ala a fost comisionul meu, ok, înseamnă că devin milionară în timp scurt. Dintre jucători, toţi sunt. Din 2006, nu mi-au plecat decât 2 jucători. S-a ales bobul de neghină, Paul Papp şi Mihai Răduţ”, a declarat Anamaria Prodan.