Anamaria Prodan, dezvăluiri intime: „Eram divorţată şi nu ştia nimeni, nici mama!”.

Anamaria Prodan Reghecampf, 47 de ani, a vorbit despre prima căsătorie, cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, și relația cu actualul soț, Laurențiu Reghecampf.

18 sept. 2020, 16:09
Anamaria Prodan, dezvăluiri intime: „Eram divorţată şi nu ştia nimeni, nici mama!”.

Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu între 1998 și 2007.

„Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete. Să le aducem în România (n.r. – cei doi erau stabiliţi în SUA), la şcoala americană şi să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii. Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am. Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărâm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a a rupt tăcerea despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf: „E foarte rău. Nu s-a întâmplat niciodată în 15 ani”

„Noi ne ştim de mici, am mai fost o tură împreună. Pe vremea aia îmi doream altceva, de când sunt mică am ştiut exact ce am de făcut într-o lume haotică. Dacă mă priveşti din afară, ai impresia că epatez, dar cine mă cunoaşte ştie că am o viaţă planificată”, a spus Anamaria Prodan despre relația cu Laurențiu Reghecampf. Cei doi au avut o relaţie când actualul antrenor abia debuta la Steaua.


loading...