Anamaria Prodan s-a infectat cu COVID-19. De unde a luat virusul

Anamaria Prodan s-a infectat cu COVID-19. Agentul mai multor fotbaliști și antrenori din Liga 1 a cointractat noul coronavirus de la jucătorii celor de la AFC Hermannstadt.

28 nov. 2020, 13:42
Anamaria Prodan s-a infectat cu COVID-19. De unde a luat virusul

Anamaria Prodan s-a infectat cu COVID-19. Agentul este acționar al formației sibiene, fiind reprezentată de fiica sa, Rebecca. Majoritatea fotbaliștilor echipei sunt reprezentați de ea.

Anamaria Prodan s-a infectat cu COVID-19

„A început să aibă simptome la scurt timp după ce a revenit de la Sibiu, unde a avut o ședință cu oficialii clubului, dar și cu jucătorii lui FC Hermannstadt. Imediat cum a ajuns acasă, Anamaria Prodan a făcut febră, iar la câteva ore distanță a făcut și testul pentru coronavirus”, a declarat o sursă pentru Gândul.

Anamaria Prodan a slăbit miraculos! Imagini incendiare cu impresara în costum de baie, la malul mării

Anamaria Prodan este în izolare la domiciliu după ce rezultatul testului a fost pozitiv: „A luat de la jucătorii ei. S-a izolat cu febră. Este, însă, optimistă. Va trece, cu siguranță, și peste acest moment”.

Opt cazuri de infecție cu COVID-19 la Hermannstadt

Reprezentanții celor de la FC Hermannstadt au anunțat printr-un comunicat că au fost depistate opt cazuri de infecție cu noul coronavirus. Mai exact, cinci fotbaliști și trei membri ai staff-ului au contractat COVID-19.

„În urma testării COVID-19, efectuată în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, 5 fotbaliști din lotul nostru au fost depistați pozitiv și 3 membri ai staffului. Cu toții sunt în izolare, sub tratament și respectă recomandările D.S.P.Sibiu”, a anunţat clubul sibian.


loading...