Anamaria Prodan a slăbit miraculos! Imagini incendiare cu impresara în costum de baie, la malul mării

Anamaria Prodan se bucură de toată admiraţia urmăritorilor din online. După ultima fotografie postată, pe contul său de Instagram au început să curgă comentariile de apreciere din partea fanilor.

20 nov. 2020, 12:21
Anamaria Prodan a slăbit miraculos! Imagini incendiare cu impresara în costum de baie, la malul mării

Vedeta se mândreşte că a slăbit miraculos şi nu ezită să le arate celor care o urmăresc cum arată acum, în costum de baie.

Fanii au răsplătit-o cu mii de aprecieri la poză şi i-au lăsat şi o mulţime de comentarii. Pe lângă mesajele de apreciere de pe Instagram, mulţi sunt foarte curioşi să afle care e secretul siluetei sale şi ce a făcut exact pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Chiar dacă nu a dezvăluit până acum acest lucru, e de aşteptat ca Anamaria Prodan să fi urmat un regim bazat de o alimentaţie sănătoasă şi, judecând după felul în care arată, cu siguranţă a făcut şi mult sport în ultima perioadă.

 

Anamaria Prodan, împlinită pe toate planurile

Anamaria Prodan se poate considera norocoasă din toate punctele de vedere. Arată nemaipomenit, are o carieră de succes, o familie frumoasă, iar soţul ei, Laurenţiu Reghecampf o surprinde cu fiecare ocazie cu cadouri care sunt pe placul ei.

Una dintre ultimele surprize pe care i le-a făcut a impresionat-o foarte tare pe Anamaria Prodan. Impresara a primit patru genţi Hermes, unul dintre brandurile pe care le apreciază cel mai mult. Antrenorul închide ochii la bani atunci când e vorba de partenera lui de viaţă, chiar dacă a trebuit să scoată din buzunar o mică avere.

Poşetele Hermes au o istorie de 170 de ani, iar materialul din care sunt realizate e de o calitate foarte bună (crocodil, capră, şopârlă, viţel).

”Zi perfectă. Îmi iubesc viața. Cadouri”, a scris impresara în dreptul fotografiei cu genţile primite în dar de la soţul ei.

Citeşte şi Război uriaş în lumea vedetelor! Oana Zăvoranu şi Christina Ich şi-au aruncat replici acide: „Doar să arunce ură, scobindu-se în nas”

Citeşte şi Probleme pentru Firicel din ”Las Fierbinți”. Ce se întâmplă în viața actorului

 

 


loading...
Partenerii noștri