Anamaria Prodan s-a retras de la Academia Clinceni. Mesajul fiicei sale, Rebecca: „Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ce a fost”

Anamaria Prodan s-a retras de la Academia Clinceni, un club aflat în pragul colapsului. Pe ultimul loc în Liga 1, echipa se dezintegrează, iar jucătorii își caută noi angajamente. Impresara şi fiica ei, Rebecca, trebuiau să intre în conducerea clubului.

07 ian. 2022, 14:53
Anamaria Prodan s-a retras de la Academia Clinceni. Mesajul fiicei sale, Rebecca: „Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ce a fost”
Anamaria Prodan s-a retras de la Academia Clinceni

Anamaria Prodan s-a retras de la Academia Clinceni. Impresara urma să aducă un aport financiar, însă, s-a răzgândit, potrivit Fanatik.ro.

Anamaria Prodan s-a retras de la Academia Clinceni

Rebecca Dumitrescu chiar a transmis un mesaj din postura de conducător al Academicii Clinceni, „înţepând-ul” pe Laurenţiu Reghecampf.

Să sperăm că va mai fi în funcție până atunci (n.r. la duelul direct). Îi doresc noroc și toate cele bune. Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ce a fost. Faptul că a pășit într-o altă lume mă întristează, pentru că el era soarele familiei noastre”, a transmis Rebecca Dumitrescu.

Citeşte şi: Ce surpriză pregăteşte Anamaria Prodan? S-a filmat într-o vilă de lux alături de un bărbat

Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe

Impresara Anamaria Prodan a dezvăluit, în primele zile ale lui 2022, că în urmă cu un an Bebeto, fiul celor doi, l-a găsit pe Laurenţiu Reghecampf în apartament cu o altă femeie și că antrenorul Craiovei îi ruga pe cei din familie să-l ierte pentru indiscreţia sa.

Se ascundea prin case cumpărate tot de el pentru familia si rudele amantei şi ne mințea pe toți că este în discuții la prinți şi sheick acasă să-și caute echipa. Îl găsea băiețelul cel mic prin apartamentul amantei şi se ruga să-l iertăm că nu știe ce e cu el.

Ne spunea că este una de a găsit-o la 5 dimineața prin barul de la Zuma alături de alte românce … vă dați seama ce bărbat decent.

Şi ce amantă incredibilă … am mesajele lui unde se milogea să-l iertăm. Lua copilul în brațe şi plângea că a greșit. Că l-a avut la mână şi că a șters tot din telefonul amantei şi din iCloud deci nimeni nu ne poate strica imaginea perfectă a familiei. Acum înțeleg ce avea cu el amanta.

Poze de ani pe care Reghe nu mai putea să le șteargă, fiind amenințat de ea non stop. Le ștergea din telefon, dar erau pe stick-uri si când amanta suna deșteptarea la raport drepți era târâș în faţa garnizoanei. Dacă nu venea, știți ce pățeau cei din armata care întârziau la raport … curățau cu periuța de dinți toaletele”, a declarat Anamaria Prodan.