Anamaria Prodan, virală pe TikTok. Cum a fost filmată de Romario Luan: „O întreţin şi pe Prodanca”

Anamaria Prodan, virală pe TikTok. Impresara face furori pe reţelele de socializare, alături de Romario Luan, tânărul cu care s-a fotografiat de Crăciun. Cei doi s-au filmat în timp ce dansează pe melodia manelistului Dani Mocanu.

29 dec. 2021, 18:10
Anamaria Prodan, virală pe TikTok. Cum a fost filmată de Romario Luan: „O întreţin şi pe Prodanca”
Anamaria Prodan, virală pe TikTok

Anamaria Prodan, virală pe TikTok. Vedeta a atras toate privirile după ce Romario Luan a postat un video, în care dansează amândoi pe piesa lui Dani Mocanu.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, dezbrăcată la plajă. Destinaţia luxoasă în care s-a răsfăţat în primul Crăciun departe de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, virală pe TikTok

Nu sunt o problemă banii!”, au scris cei doi la clipul care a strâns zeci de mii de aprecieri. Anamaria Prodan și tânărul brunet ascultau piesa lui Dani Mocanu: „Dețin cașcaval ca banca, o întrețin și pe Prodanca. Ascultă-mă bine, mami, nu sunt o problemă banii!”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei.

@anamariaprodan17 @romarioroma #foryou #foryoupage ♬ original sound – Anamaria Prodan

Cu doar câteva zile înainte, de Crăciun, Romario și Anamaria au postat o poză împreună, în care le-a urat prietenilor virtuali sărbători fericite. Tânărul este originar din Botoșani, dar trăiește în București.

Ce cadou a primit Anamaria Prodan de Crăciun

Deși se află în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, impresara continuă să posteze pe Instagram o mulțime de fotografii făcute de sărbători.

Vedeta a primit un buchet imens de trandafiri roșii, care au venit însoțiți de un bilețel. În poza postată pe rețelele de socializare nu se descifrează textul, însă la final se pot observa două cuvinte. „Love you!” (Te iubesc), este mesajul care a însoțit florile. (Vezi AICI imaginea)

Momentan nu se știe cine i-a dăruit trandafirii Anamariei, însă acesta poate fi ori din partea unui admirator, ori din partea familiei.