Anamaria Prodan s-a transformat în Lady Gaga de România. Vedeta a venit cu dricul la petrecere. Iată de ce rochia pe care a purtat-o a șocat pe toată lumea

Prodanca, show total la petrecerea Viva! Ajunsă deja la ediția cu numărul 24, cele mai importante vedete din țara noastră au pășit în această seară pe covorul roșu, dornice să își etaleze cele mai spectaculoase ținute. Iar Anamaria Prodan a reușit deja să facă senzație, mai ales după ce a apărut cu dricul la petrecere!

07 iun. 2023, 23:46

În această seara, în data de 7 iunie, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente ale verii. Este vorba despre petrecerea Viva!, locul în care se adună cele mai importante personalități din lumea mondenă. Anamaria Prodan nu a ratat această ocazie pentru a face un show total!

La Viva! Party au fost prezente cele mai importante figuri din showbiz-ul românesc. Pe covorul roșu s-au perindat unele dintre cele mai faimoase persoane de la noi din țară, iar această petrecere a devenit deja o tradiție, dat fiind că în această seara a fost marcată cea de-a 24-a ediție.

Citește și: Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri. Impresara își deschide un cazinou ca în Las Vegas: „Dacă ai creier, poți să faci orice gen de business”

Anamaria Prodan este cunoscută deja pentru excentricitățile ei, dar în această seară s-a transformat într-o veritabilă Lady Gaga de România. Aceasta nu a atras atenția numai datorită ținutei extravagante care îi lăsau formele să fie cât se poate de vizibile. Aceasta a ales un mijloc de transport cât se poate de neobișnuit pentru a veni la petrecere. Agenta FIFA a ales să vină la Viva! Party într-un dric. Aceasta a vrut să ducă tema până la capăt, așa că a optat pentru o rochie neagră superbă și excesiv de transparentă, demnă de „Văduva Neagră”. Vedeta a sosit la petrecere alături de nimeni alții decât Adriana Bahmuțeanu și soțul ei, George Restivan.

Pentru cei dintre noi surprinși de alegerea Anamariei Prodan atunci când vine vorba despre mașini, ei bine, nu este prima dată când impresara merge cu dricul! Chiar spre finalul lunii trecute, aceasta a fost zărită prin centrul capitalei la volanului dricului! Se pare că mașina este printre favoritele Anamariei Prodan, mai ales având în vedere că nu vorbim despre un dric oarecare, ci de unul de lux, importat din Italia.

Anamaria Prodan s-a fotografiat tandru alături de Flavius Nedelea

„Luați exemplu de la noi”. Anamaria Prodan, un nou mesaj după despărțirea de Flavius Nedelea. Originar din Tulcea, Flavius Nedelea are afaceri imobiliare în Constanța și deține un hotel și un restaurant în București.

Deși părea o relație care nu duce lipsă de nimic, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au ales să se despartă, însă impresara anunță că cei doi au rămas în relații bune. Recent, agentul FIFA a postat o fotografie alături de fostul iubit și a avut un mesaj pentru toți urmăritorii săi.

„Noi doi vom sta la aceeași masă întotdeauna! Luați exemplu de la noi și rămâneți cu cei care au adus lumină în inimile voastre. Suflete lipite și prieteni pe viață. Te iubesc, ești cel mai bun„, a transmis Anamaria Prodan, pe Instagram.

Flavius Nedelea și Anamaria Prodan au fost într-o relație și păreau mai fericiți ca niciodată. Totuși, în urmă cu aproximativ două săptămâni, cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu, precizând însă că vor rămâne prieteni foarte buni.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Flavius Nedelea a ținut să precizeze faptul că decizia de a se despărți a fost una de comun acord. Se pare că, după ce au discutat mai multe aspecte cu privire la relația lor, impresara și omul de afaceri și-au dat seama că este mai bine să rămână doar prieteni.

Citește și: Anamaria Prodan: „Laur mă va iubi toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu!”