Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri. Impresara își deschide un cazinou ca în Las Vegas: „Dacă ai creier, poți să faci orice gen de business”

Anamaria Prodan lucrează să-și deschidă un cazinou uriaș mai ceva ca în Las Vegas în această vară. Impresara a dezvăluit cât a investit în noua ei afacere.

06 iun. 2023, 18:06
Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri. Impresara își deschide un cazinou ca în Las Vegas: „Dacă ai creier, poți să faci orice gen de business”

Mai mult, Anamaria Prodan a spus că e foarte mândră de fiul ei, care va studia în America, la una dintre cele mai bune academii de sport. Impresara a dezvăluit că atât programul, cât și regulile sunt foarte stricte.

Citește și Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt îngropați în datorii! Falimentul ar putea fi la o aruncătură de băț

“Laurențiu își dorește foarte mult binele copiilor, ca ei să aibă un viitor strălucit. Pentru un tată e o mândrie. Pentru ambii părinți, atât pentru un tată, cât și pentru o mamă este o mândrie că băiatul merge la una dintre cele mai prestigioase academii din lume. Fotbalul se dezvoltă foarte tare în America. Este foarte bine pentru el.

Americanii au o altă mentalitate. Dacă faci parte din echipa școlii de fotbal, spre exemplu, dar nu ai notele peste 9,50, nu mai faci parte din echipa școlii. La americani nu se merge pe premisa ‘bun la fotbal, dar prost la școală’. Acolo ești bun la școală și bun la fotbal. Eu nu mă voi muta acolo. Bebeto va merge la boarding school așa cum au mers și fetele. La internat, practic. Acolo sunt niște reguli pe care nu ai voie să le încalci.

Acolo nu ieși niciodată fără aprobarea părinților. Este la internat. Învață perfect, face fotbal perfect, are o viață sănătoasă și un program sănătos. Alimentația de asemenea este foarte sănătoasă. Este cea mai mare academie de sport din lume”, a declarat în exclusivitate Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Anamaria Prodan: „Eu îmi deschid business-uri în toate domeniile, pentru că aici e vorba de creier”

Anamaria Prodan e hotărâtă să dea lovitura în lumea afacerilor. Vrea să transforme o mică parte din România în Las Vegas, prin cazinoul pe care îl va deschide.

Citește și Cum a scăpat Roxana Nemeș de 15 kilograme și cum se menține. Secretul siluetei de vis

Impresara a precizat că acest cazinou e primul din lanțul pe care urmează să-l deschidă în țara noastră. În cazinou va fi un adevărat spectacol, are trupă de dans, cabaret, iar cei prezenți se vor bucura de o atmosferă deosebită.

“Eu îmi deschid business-uri în toate domeniile, pentru că aici e vorba de creier. Dacă ai creier, poți să faci orice gen de business. Este o chestie foarte frumoasă, e un cazinou live. E cu crupieri, cu tot tacâmul. Eu vreau să aduc Vegas-ul în România la Athena Casino.

Sunt asociată cu trei parteneri din Turcia, care au business-uri foarte mari în lumea gambling-ului, ei dețin și multe cazinouri online. Acesta este primul cazinou din multe altele care urmează să se deschidă. Eu sunt și imaginea cazinoului, sunt și asociat. Am investit destul de mulți bani, într-un cazinou fizic se investesc foarte mulți bani. Dar a ieșit ceva minunat, trebuie să recunosc”, a mai spus Anamaria Prodan.

La inaugurarea cazinoului, Prodan a invitat mai mulți prieteni din lumea sportului. Întrebată dacă va veni și Laurențiu Reghecampf, fostul ei soț, impresara a precizat că e plecat în Azerbaijan, dar că e binevenit oricând.

“Eu am invitat la lansare mai mulți prieteni, și din lumea sportului, și nu numai. Laurențiu nu poate să vină, este plecat în Azerbaijan. Dar este bine-venit, nu am niciun fel de problemă. Eu am jucat o viață la cazinou, acum nu mai joc. Am câștigat, am și pierdut. Am pierdut mai mult, sinceră să fiu. Am planuri mari pentru vara asta. Acum, pe 9 iunie, îl deschid pe cel din Mamaia Nord. Vom face ceva grandios, cu show, cu vedete. După, începem să ne uităm după spații, apoi să le deschidem și pe celelalte două pe care le avem în plan. Unul va fi în București, celălalt în Cluj iar altul în Brașov. Eu sunt super bine, muncesc mult, am proiecte”, a mai declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată.