Anamaria Prodan, schimbare radicală de look. Sexy-impresara e de nerecunoscut. „Frumos, nu?”

Anamaria Prodan este decisă să meargă mai departe fără Reghe, astfel că impresara a făcut o schimbare radicală în ceea ce privește înfățișarea, pentru a demonstra că mariajul cu antrenorul este un capitol închis.

26 nov. 2021, 16:34

Anamaria Prodan a avut un an tumultuous în ceea ce privește viața personală.

Sexy-impresara a trecut printr-un divorț răsunător de Laurențiu Reghecampf, însă ea dovedește cu fiecare mișcare pe care o face că este o femeie puternică, pregătită pentru un nou început.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghe: „Sper ca soţul meu să nu rămână Motanul Încălţat”

Recent, impresara a postat pe rețelele de socializare câteva imagini în care adoptă o schimbare radicală de look. Anamaria este cunoscută pentru faptul că îi place să experimenteze în ceea ce privește înfățișarea ei și mai ales stilul de coafură, de data aceasta a decis să șocheze fanii cu o nouă imagine.

Sexy-impresara a trecut pragul unui salon de fițe din Capitală și a optat pentru o perucă blond platinat și o coafură modernă cu breton, de care Anamaria este extrem de încântată.

”Frumos, nu? Culoarea și părul meu. Frumos, îmi place!”, a transmis Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Fanii ai reacționat imediat, comentând că impresara este mai intersantă cu părul ei șaten, în culori naturale, însă Anamaria este hotărâtă să păstreze acest look, o vreme, relatează SpyNews.ro.

Anamaria Prodan mai primeşte o lovitură devastatoare! Este trădarea maximă: se va ajunge la tribunal!

Anamaria Prodan mai primeşte o lovitură devastatoare! Ianis Stoica (18 ani) vrea să rupă contractul de reprezentare cu Anamaria Prodan (48 de ani) și să meargă la firma lui Ioan Becali.

Anamaria Prodan, atac violent la adresa lui Reghecampf. „Începe să se instaureze degradarea, vizibilă şi galopantă!”

Anamaria Prodan i-a făcut reclamă lui Ianis Stoica în ultimele săptămâni, în mai multe apariții în presa europeană. De acest lucru poate profita, din nou, Ioan Becali. Fotbalistul a trimis deja o notificare către Anamaria Prodan pentru ruperea contractului de reprezentare, scrie GSP. Acesta și-a manifestat dorința de a fi reprezentat de firma lui Ioan Becali. Anamaria Prodan îl amenință cu un proces, la fel ca în cazul lui Dennis Man, şi printr-un litigiu deschis la FRF poate obține suspendarea fotbalistului! Dacă îl pierde și pe Ianis Stoica, Anamaria Prodan va rămâne cu un singur jucător important la FCSB, Iulian Cristea.

Ioan Becali a intermediat recent cele mai importante transferuri din Liga 1: Dennis Man la Parma și Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Miza este una mare și în cazul lui Ianis Stoica. Acesta a intrat în vizorul mai multor cluburi importante din Europa, printre care şi Arsenal!