Anamaria Prodan se iubeşte cu un miliardar. A primit deja inelul: „Viaţa mi s-a schimbat cu un miliard de grade!”

Anamaria Prodan (50 de ani) are un nou iubit, un miliardar arab care ar fi plătit 100.000 de euro pentru ca imaginea impresarei să fie proiectată pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.

17 oct. 2023, 08:29
Anamaria Prodan se iubeşte cu un miliardar. A primit deja inelul: „Viaţa mi s-a schimbat cu un miliard de grade!”
Anamaria Prodan se iubeşte cu un miliardar. A primit deja inelul: "Viaţa mi s-a schimbat cu un miliard de grade!"

Anamaria Prodan se iubeşte cu un miliardar. Impresara a avut o relație cu Flavius Nedelea (42 de ani) în primăvară, încheiată, însă, la doar o lună de la momentul în care a fost făcută publică. La cinci luni de la acel moment, Anamaria Prodan a fost întrebată dacă iubește din nou și a dat de înțeles că are o nouă relație.

„Eu stau bine la toate capitolele. Cred că astea sunt singurele lucruri pe care le-am învăţat în ultimii ani, cu tot ce am trăit. Cred că viaţa mea, cumva, lucrurile private, sunt pentru mine. Noi, oamenii, toată viaţa suntem făcuţi să iubim. Ştii cum e vorba aia? Ce nu te omoară, te face mai puternic. Învăţăm din fiecare experienţă. Mie, acum, viaţa mi s-a schimbat cu 360 de grade, cu un miliard de grade şi cineva drag m-a învăţat să trăiesc fiecare secundă a vieţii la maximum fără să mă mai gândesc ce spune lumea, ce o să se întâmple. O să cadă drobul de sare? O să merg înainte frumos şi o să iubesc şi o să fiu cel mai fericit om de pe pământ”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena Sport.

Citeşte şi: Pro TV a mai „furat” o vedetă de la Antena 1. Ce emisiune va realiza şi când va fi difuzată

Anamaria Prodan este fondatoarea UAE Romanian Business Council, un proiect ce a fost lansat oficial în Emiratele Arabe Unite, și care reprezintă o punte de legătură în afaceri între România și Emirate. Se pare că nu doar afacerile o duc pe impresară în Dubai, ci și iubirea. Vedeta ar avea un nou iubit, care este un om de afaceri din Arabia Saudită.

Anamaria Prodan a avut parte de o surpriză de zile mari din partea noului iubit, care ar fi plătit suma de 100.000 de euro pentru ca poza impresarei să fie proiectată timp de trei minute pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume. Până acum, numai Cristiano Ronaldo i-a mai făcut această surpriză soției sale, Georgina Rodriguez. Cei care vor să afișeze un mesaj, o imagine sau o reclamă pe celebra construcție din Dubai trebuie să scoată din buzunar o sumă imensă. Trei minute de publicitate costă nu mai puțin de 60.000 de euro, iar în week-end prețul aproape se dublează.

Și asta nu este tot! Fosta soție a lui laurenţiu Reghecampf ar fi primit și un superb inel de logodnă din partea omului de afaceri. „Anamaria Prodan trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții. Călătorește între Romania și Dubai non-stop. Nu vrea să mai știe, însă, nimeni viața ei. A primit și inelul cu această ocazie”, au dezvăluit surse din apropierea impresarei, pentru Click!.

Citeşte şi: BRomania s-a despărţit de Teodora Stoica. „În orice relaţie în care intru, eu vin cu nişte probleme şi nu dau o şansă bună”