Anamaria Prodan s-ar iubi cu un milionar din Abu Dhabi. Prima reacţie după ce a apărut în presa tabloidă

Anamaria Prodan are o relaţie extrem de apropiată cu un milionar din Abu Dhabi, care a făcut-o să uite de Laurențiu Reghecampf.

07 ian. 2022, 18:04
Anamaria Prodan s-ar iubi cu un milionar din Abu Dhabi. Prima reacţie după ce a apărut în presa tabloidă

UPDATE: „M-am săturat să fiu măritată de presă şi de gura lumii în fiecare zi şi să am declaraţii d egenul  – sunt îndrăgostită . Sunt îndrăgostită de copii mei, d meseria mea, nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic, să fac copii însurat. Eu sunt Anamaria Prodan, sunt încă măritată, eu sunt demnă, nu am nebunii din astea, Oamenii care sunt cu mine sau care apar pe Instagram sunt partenerii mei de afaceri, eu toată viaţa mea am făcut afaceri cu bărbaţi şi am trăit uîntre bărbaţi. Cât despre domnul cu care se spune că suntz căsătorită sau despre care am declarat că mă mărit este un foarte important om de afaceri, om integru, care nu are de-a face cu subiecte de genul acesta. Vă rog frumos, până nu se pronunţă divorţul de Regehcampf, nu nu aş vrea să discutăm despre iubiri fulgerătoare, nunţi şi aşa mai departe”, a declarat Anamaria Prodan în exclsuivitate la România Tv.

Anamaria Prodan se iubeşte cu un milionar din Abu Dhabi. Sexy-impresara pune la cale și o nuntă, imediat după divorț!

Anamaria Prodan se iubeşte cu un milionar din Abu Dhabi

Anamaria Prodan nu se mai gândește la Laurenţiu Reghecampf și este ca și mutată în Abu Dhabi, împreună noul iubit. Click! scrie că sexy.impresara are un nou iubit, cel mai potent om de afaceri din Abu Dhabi, pentru care ar fi dispusă să părăsească România.

Anamaria Prodan, desfiinţată de soţia unui fotbalist. „Gura mică, totul e fake, de la titulatura de patron până la haine, bijuterii ceasuri”

„Iubitul Anamariei este cel mai potent om de afaceri din Abu Dhabi. S-a mutat în Abu Dhabi și se vorbește deja despre o posibilă nună în stil mare! Iubitul ei este cel mai puternic om din Abu Dhabi. Este și partenerul ei de afaceri. L-a uitat pe Reghe și este din nou îndrăgostită”, a mărturisit o prietenă apropiată pentru Click!.

Anamaria Prodan a plecat de Revelion în Emiratele Arabe Unite și acum nu mai vrea să se întoarcă de acolo. Trebuie însă să se prezinte la divorț pe 7 februarie 2022. „Sunt îndrăgostită și fac nuntă, iubesc din nou!”, este mărturia sexy-impresarei către prieteni! Anamaria Prodan nu a confirmat, dar nici nu a infirmat, că milionarul din Abu Dhabi este noul ei iubit, lăsând povestea cu un mare semn de întrebare!

Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe la începutul anului: „Am mesajele unde se milogea să-l iertăm. Lua copilul în braţe şi plângea că a greşit”

Anamaria Prodan a fost căsătorită de două ori. În 1998 s-a căsătorit cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, împreună cu care are două fete, pe Rebecca și Sarah, născute în New Jersey, SUA. În 2008 s-a căsătorit cu Laurenţiu Reghecampf, după doi ani de relație, în Las Vegas, cu care are un băiețel, de 13 ani, care poartă numele tatălui său, Laurențiu.