Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe la începutul anului: „Am mesajele unde se MILOGEA să-l iertăm. Lua copilul în braţe şi plângea că a greşit”

Anamaria Prodan a început anul 2022 cu noi atacuri lansate la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, care în vara trecută a depus actele de divorţ, după ce a început o nouă relaţie, cu Corina Caciuc.

02 ian. 2022, 16:58
Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe la începutul anului: „Am mesajele unde se MILOGEA să-l iertăm. Lua copilul în braţe şi plângea că a greşit”

Impresara Anamaria Prodan a dezvăluit, în primele zile ale lui 2022, că în urmă cu un an Bebeto, fiul celor doi, l-a găsit pe Laurenţiu Reghecampf în apartament cu o altă femeie și că antrenorul Craiovei îi ruga pe cei din familie să-l ierte pentru indiscreţia sa.

„Se ascundea prin case cumpărate tot de el pentru familia si rudele amantei şi ne mințea pe toți că este în discuții la prinți şi sheick acasă să-și caute echipa. Îl găsea băiețelul cel mic prin apartamentul amantei şi se ruga să-l iertăm că nu știe ce e cu el. Ne spunea că este una de a găsit-o la 5 dimineața prin barul de la Zuma alături de alte românce … vă dați seama ce bărbat decent.

Şi ce amantă incredibilă … am mesajele lui unde se milogea să-l iertăm. Lua copilul în brațe şi plângea că a greșit. Că l-a avut la mână şi că a șters tot din telefonul amantei şi din iCloud deci nimeni nu ne poate strica imaginea perfectă a familiei. Acum înțeleg ce avea cu el amanta.

Poze de ani pe care Reghe nu mai putea să le șteargă, fiind amenințat de ea non stop. Le ștergea din telefon, dar erau pe stick-uri si când amanta suna deșteptarea la raport drepți era târâș în faţa garnizoanei. Dacă nu venea, știți ce pățeau cei din armata care întârziau la raport … curățau cu periuța de dinți toaletele”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre copilul lui Reghe cu Corina Caciuc: „Să dea Dumnezeu să-i poarte numele, dacă e al lui”

Anamaria Prodan a început anul 2022 cu mesaje acide către Laurențiu Reghecampf și presupusa lui amantă, Corina Caciuc, care ar urma să îi dăruiască lui Reghecampf un copil în luna aprilie.

„Să-i dea Dumnezeu sănătate, și lui și amantei, și copilului. Să dea Dumnezeu să-i poarte numele dacă este al lui, dar văd că are activități mărețe. Lui ii plac copiii, dar uită de ei. Trebuie să mai sunăm deșteptarea și noi, că el este foarte ascultător de fel și docil. Se vede din ședințele foto unde ați văzut ce drăguț stă la poză.

Ce să facem? El săracul stă cum îl așezi ca să nu deranjeze pe cineva. Atât. El și-a deranjat viața și existența. Probabil patronul echipei îl mai dojenește puțin până se plictisește, să-și mai aducă aminte și de fotbal, că nu mai are vârsta să se apuce de modeling”, a mai spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, iar prima înfățișare la proces va avea loc pe 7 februarie.

Citeşte şi: Dezvăluire-şoc a Niculinei Stoican despre relaţia pe care a avut-o cu Petrică Mîţu Stoian: „Legea supravieţuirii… ca în junglă. Noi am avut o înţelegere pe care eu am respectat-o cuvânt cu cuvânt”


loading...
Partenerii noștri