Anamaria Prodan se răsfaţă în Turcia. Cât plăteşte pe o noapte de cazare la un hotel de lux

Anamaria Prodan se răsfaţă în Turcia. După scandalul care a avut în plină stradă cu Reghe, impresara a plecat din ţară, să se relaxeze. Ei bine, nu a mers în Dubai, ci în Turcia, de unde a postat mai multe imagini.

13 oct. 2022, 12:01

Anamaria Prodan se răsfaţă în Turcia. Se pare că vedeta a trecut peste episodul cu bătaia şi întreg scandalul care s-a petrecut între ea şi Reghe. Şi-a reluat activităţile, dar şi deplasările în străinătate. În urma unor imagini postate din Istanbul, fanii au remarcat zâmbetul larg din poze.

Citeşte şi: Anamaria Prodan nu renunță la opulență. Cât costă ținuta pe care impresara a purtat-o la parastasul mamei sale

Anamaria Prodan se răsfaţă în Turcia

De asemenea, Anamaria Prodan a ținut să arate admiratorilor că este puternică indiferent de situație prin descrierea la poze #eusuntanamariaprodan la care a adăugat simbolul nr. 1. „Fericirea se citește pe chipul tău/ Mereu zâmbitoare și frumoasă/ Ești minunată Ana, să zâmbești așa mereu” au fost printre comentariile fanilor la imaginile postate.

Pentru o cameră de hotel într-un resort de lux în Turcia, pentru două persoane, prețurile pornesc de la 2.000 de euro și ajung până la 7.600 de euro pe noapte în funcție de facilități. O cameră la prețul minimum are o suprafață de 34 m²  în schimb ce, camerele mai piperate la preț au şi 196 m². Bineînțeles că prețurile diferă în funcție de vederea pe care o are camera și ce dotorări sunt, în unele camere se regăsește aparat de cafea disponibil pe toată perioadă cazării, precum și produse de igienă intimă precum halat de baie și papuci de cameră.

Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe, după ce a zis că vrea să-i ia numele

Impresara a aflat că soțul ei a solicitat în dosarul de divorț, depus la tribunalul Buftea, ca vedeta să nu-i mai poarte numele după pronunțarea separării și în acte dintre cei doi. Vedeta a avut o reacție dură la auzul acestei vești și nu pare prea dispusă, deocamdată, să renunțe la numele fostului soț.

Nici măcar nu m-a strigat vreodată cineva Reghecampf sau Dumitrescu. Eu sunt Anamaria Prodan, eu așa m-am născut, ei au devenit cunoscuți, normal, ca fiind soții mei. E frumos să fie așa că o familie se ajută. Nu este vorba de nume, nu are nimeni cum să ia numele. Problema este de acte!

E foarte greu în America să schimbi social security, să schimbi toate actele, tu să ai un nume, copiii alt nume. Astea sunt prostii de-ale lui Reghecampf, mă rog! Nu mai contează, el ar trebui să fie mândru că-i port numele.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click.ro.