Anamaria Prodan nu renunță la opulență. Cât costă ținuta pe care impresara a purtat-o la parastasul mamei sale

Anamaria Prodan a apărut la parastasul mamei sale într-un costum Versace în valoare de 3.000-4.000 de euro. Bijuteriile purtate de impresară costă peste 500.000 de euro.

07 oct. 2022, 15:27
Anamaria Prodan nu renunță la opulență. Cât costă ținuta pe care impresara a purtat-o la parastasul mamei sale

Toată lumea știe că Aneimaria Prodan îi place luxul și opulența și că nu ar renunța la asta pentru nimic în lume. Impresara și-a făcut apariția joi, la parastasul mamei sale organizat la Cimitirul Bellu, într-un costum verde neon.

Citește și Anamaria Prodan, sfâșiată de durere la parastasul mamei sale. A izbucnit în plâns: „O visez mereu, mi-a spus să o să treacă toate și să zâmbesc. L-a ajutat mult pe Reghecampf”

Costumul aparține casei de modă Versace și face parte dintr-o colecție lansată în anul 2019. Acesta valoarează în jur de 3.000-4.000 de euro și a făcut furori peste ocean, mai ales că a fost purtat de staruri importante precum Rita Ora și Blake Lively.

Ținuta nonconformistă cu care fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf , i-a surprins pe cei prezenți la parastasul regretatei Ionael Podan, a fost accesorizată cu o geantă Birkin, care este una dintre cele mai scumpe din lume. Valoarea acestei genții se ridică la 30.000 de euro, portivit site-urilor de specialitate.

Dar impresara nu s-a limitat doar la asta, bijuteriile pe care a ales să le poarte în acea zi importantă costă o mică avere.

Anamaria Prodan a purtat la vedere o brățara Love Diamond Paved Cartier, din aur de 18K cu 204 briliante, cu un total de 2 carate, primită cadou de la fostul soț Reghe. Valoarea acesteia se ridică la 44.500 de euro.

La mâna stângă, Anamaria Prodan a purtat o brățară Just un Chou Cartier din aur de 18K, cu 624 briliante și diamante, care are un total de 3.61 de carate. Bijuteria care costă nu mai puțin de 86.000 de euro a stat alături de alte 9 brățări brățări marca Cartier rose gold Love, confecționate din aur de 18 K , care au costat-o pe impresară  în jur de  108.000 de euro.

Anamaria Prodan este o împătimită a ceasurilor scumpe. Vedeta a recunoscut că deține mai multe colecții de astfel de obiecte de valoare. La evenimentul organizat în memoria mamei sale, sexy-impresara a purtat un ceas marca Audemars Piguet Royal, în valoare de 300.000 de euro. Acest accesoriu este realizat din aur alb de 18 K și are 350 de diamate. Ceasul nu este disponibil pe piață și se pare că este făcut pe comandă special pentru Anamaria Prodan.

Lângă aceeastă piesă impresara a etalat și 4 brățări Tennis rainbow, fiecare costând 10.000 de euro, dar și o brățară Tiffany Large Link Bracelet, din aur de 18 K. Și acest accesoriu a prezentat diamante de 1, 7 carate. Pentru acest accesoriu, Anamaria Prodan scos din buzunar nu mai puțin de 21.248 de euro.

Citește și Anamaria Prodan, parastas fastuos în memoria mamei sale. Mese pline cu mâncare tradițională și muzică în cimitir, după bătaia cu Reghe de pe stradă