Anamaria Prodan se sărută în plină stradă cu iubitul. Cei doi au stat nedezlipiţi la ziua Adrianei Bahmuţeanu: „I-am făcut o surpriză”

Anamaria Prodan se sărută în plină stradă cu iubitul. Impresara este îndrăgostită lulea de iubitul milionar, Flavius Nedelea, nelipsind nici măcar o zi de la restaurantul acestuia. Atracţia dintre ei este foarte mare şi oriunde merg, sunt de nedespărţit.

09 mai 2023, 10:49
Anamaria Prodan se sărută în plină stradă cu iubitul. Cei doi au stat nedezlipiţi la ziua Adrianei Bahmuţeanu: „I-am făcut o surpriză”
Anamaria Prodan se sărută în plină stradă cu iubitul

Anamaria Prodan se sărută în plină stradă cu iubitul. Vedeta pare să radieze de fericire, mai ales după ce în viața ei a apărut noul partener, omul de afaceri Flavius Nedelea. Relația cu milionarul o face pe aceasta să fie optimistă și să uite de trecutul zbuciumat. Impresara a vorbit chiar de căsătorie, stabilind limitele pe care viitorul soţ trebuie să le aibă în relaţia cu copiii.

Citeşte şi: Cât va dura relația cu iubitul misterios? Anamaria Prodan a încălcat sfatul venit de la Carmen Harra: „Să-şi ţină secretă relaţia!”

Anamaria Prodan se sărută în plină stradă cu iubitul

Aflată în plină stradă, în văzul tuturo, Anamaria nu s-a sfiit să-și sărute iubitul cu foc, mai ceva ca-n filme, chiar în fața restaurantului acestuia, potrivit imaginilor realizate de Click.ro.

Am complotat cu Flavius și cu George pentru că ei nu au vrut să știe Adriana de petrecere . „Noi ne-am ocupat de absolut tot, am adunat toți apropiații și prietenii. George a scos-o din casă pe Adriana doar ca să o plimbe puțin, pentru că ea nu voia deloc să iasă din casă că era obosită.

Când a ajuns acolo, surpriză mare! Foarte frumos a fost! Ne-am simțit bine, am fost în familie!” a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa menţionată mai sus.

Anamaria Prodan, sfătuită de fiul ei

Dacă în urmă cu ceva timp, impresara spunea că fiul ei este gelos, la gândul că ea ar putea să își facă o nouă relație, acum situația s-a schimbat, iar cel mic a sfătuit-o pe mama sa: „Mami, te rog să fii foarte calmă!”, a fost replica lui Bebeto.

Bebeto este un tip cerebral, un copil care a crescut numai printre adulti. A fost lângă mine secundă cu secundă și știe prin ce am trecut. Se bucură foarte tare pentru tot ceea ce mi se întâmplă mie frumos în viață. Bebeto și Flavius vorbesc despre absolut orice, de fiecare dată, după antrenament, vine și mănâncă în restaurantul pe care Flavius îl deține. Este fotbalist de performanță și trebuie să manânce sănătos.„, a declarat impresara.