Anamaria Prodan se simte din ce în ce mai rău din cauza COVID. Impresara a fost dusă de urgență la spital

Anamaria Prodan a fost confirmată cu coronavirus, iar starea ei se înrăutățește tot mai mult pe zi ce trece. Impresara în vârstă de 47 de ani s-a văzut nevoită să cheme salvarea la vila din snagov.

30 nov. 2020, 08:36
Anamaria Prodan se simte din ce în ce mai rău din cauza COVID. Impresara a fost dusă de urgență la spital

Anamaria Prodan s-a infectat cu COVID-19. De unde a luat virusul

A ajuns de urgență la Institutul Matei Balș din Capitală pentru mai multe investigații.

Problemele de sănătate au început săptămâna trecută după ce a fost prezentă la o ședință a conducerii clubului Hermannstadt, la Sibiu. O mare parte a echipei a fost confirmată cu COVID-19.

Anamaria Prodan a început să-și pună semne de întrebare în momentul în care a văzut primele simptome: dureri de cap și febră.

A decis să-și facă testul, iar rezultatul i-a confirmat că e infectată cu coronavirus.

Conform unor surse din apropierea impresarei. Anamaria Prodan a ajuns la spital duminică după-amiază pentru a-și face investigații serioase.

“Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită, şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea, aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a declarat un apropiat al Anamariei Prodan pentru Click.

Anamaria Prodan s-a infectat cu COVID-19. Agentul mai multor fotbaliști și antrenori din Liga 1 a contractat noul coronavirus de la jucătorii celor de la AFC Hermannstadt.

„A început să aibă simptome la scurt timp după ce a revenit de la Sibiu, unde a avut o ședință cu oficialii clubului, dar și cu jucătorii lui FC Hermannstadt. Imediat cum a ajuns acasă, Anamaria Prodan a făcut febră, iar la câteva ore distanță a făcut și testul pentru coronavirus”, a declarat o sursă, în urmă cu câteva zile, pentru Gândul.

Reprezentanții celor de la FC Hermannstadt au anunțat printr-un comunicat că au fost depistate opt cazuri de infecție cu noul coronavirus. Mai exact, cinci fotbaliști și trei membri ai staff-ului au contractat COVID-19.

Citește și Anamaria Prodan dezvăluie ce mesaje îi dădea Mutu: „Ce mi-a făcut mie Reghe, nu mi-a făcut nimeni în viaţa mea!”