Anamaria Prodan, sfâșiată de durere la parastasul mamei sale. A izbucnit în plâns: „O visez mereu, mi-a spus că o să treacă toate și să zâmbesc. L-a ajutat mult pe Reghecampf”

Sunt momente foarte grele pentru Anamaria Prodan. În ultimele zile a fost marcată de bătaia cu Reghecampf, iar acum se află la parastasul mamei sale, Ionela Prodan, care ar fi împlinit astăzi 75 de ani.

06 oct. 2022, 14:08
Anamaria Prodan, sfâșiată de durere la parastasul mamei sale. A izbucnit în plâns: „O visez mereu, mi-a spus că o să treacă toate și să zâmbesc. L-a ajutat mult pe Reghecampf”

Prezentă la Cimitirul Bellu, unde are loc parastasul, Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi atunci când a început să vorbească despre cea care i-a dat viață.

Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu patru ani, în aprilie 2018, după ce s-a luptat o lungă perioadă de timp cu o boală cruntă. Avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital. Avea o relație specială cu Anamaria Prodan, iar pierderea mamei a fost cel mai greu moment din viața impresarei.

Vizibil afectată și cu ochii în lacrimi, Anamaria Prodan le-a mulțumit celor care au venit la evenimentul dat în cinstea mamei sale. „Vă mulțumesc mult de tot că nu ați uitat-o și mi-aș dori să nu o uitați niciodată”, a spus impresara.

O visează pe Ionela Prodan care o încurajează să fie puternică după divorțul de Reghecampf: „Mi-a spus că o să treacă toate”

Prodan a mărturisit că o visează des pe mama sa și o vede dându-i sfaturi înțelepte, așa cum făcea și când era în viață. O încurajează mereu să fie puternică și să treacă peste toate obstacolele pe care viața i le scoate în cale. „O visez mereu, e în subconștient și când te gândești mereu și ai greutăți e normal să-i visezi pe oamenii pe care îi iubești. Ultima dată mi-a spus că o să treacă toate și să zâmbesc”, a mai dezvăluit impresara.

Întrebată ce ar fi fost diferit între ea și Reghecampf dacă Ionela Prodan ar fi trăit încă, impresara a explicat că nu s-ar fi schimbat nimic. Anamaria Prodan a dezvăluit că mama sa l-a iubit mult pe Laurențiu Reghecampf și l-a ajutat cu fiecare ocazie. „L-a învățat cum să treacă peste momentele când el nu mai juca fotbal, l-a ajutat până în ultimele momente ale ei cum nimeni nu l-a ajutat”.

Citește și Anamaria Prodan, parastas fastuos în memoria mamei sale. Mese pline cu mâncare tradițională și muzică în cimitir, după bătaia cu Reghe de pe stradă

Întrebată cum l-a afectat pe fiul său și al lui Reghe acest întreg scandal, Prodan a detaliat: „Chiar dacă unul a plecat din familie, au rămas ceilalți care duc familia mai departe. Vorbim foarte mult, non-stop. Cel mic a trecut cu bine peste totul, soțul meu nu mai face parte din familia noastră. Familia Prodan e cea pe care o vedeți, la fel de puternică, și o să meargă mai departe.

O să discutăm în familie și o să facem tot ce e bine pentru cel mic ca să crească un bărbat adevărat. Anamaria Prodan este bine pentru că are alături niște copii minunați, niște prieteni minunați și mergem mai departe.

Anamaria Prodan a mai spus că nimeni din familia lor nu a fost invitat la botezul băiețelului lui Reghecampf și al Corinei Caciuc. „Nu a existat așa ceva. Nimeni n-a fost invitat la botez, nici noi, nici copiii noștri. Suntem o familie ca oricare alta, cu bune și cu rele. Eu îmi doresc să închidem. Sper ca de această dată avocații să reușească.. aș vrea să ne separăm puțin și familia Prodan să rămână acea familie frumoasă care v-a încântat întotdeauna și care a făcut istorie în țara asta.”, a mai explicat ea.

Citește și Protecţia Copilului, acasă la Anamaria Prodan. Ce se întâmplă cu Bebeto