Anamaria Prodan şi-a deschis firmă de consultanţă. Ce avere şi ce afaceri mai are impresara

Anamaria Prodan a deschis recent firma Berserker Defence SRL, potrivit informaţiilor publicate în Monitorul Oficial, obţinute de Economica.net.

22 apr. 2022, 08:42
Anamaria Prodan şi-a deschis firmă de consultanţă. Ce avere şi ce afaceri mai are impresara

Firma Berserker Defence SRL are sediul social în Bucureşti şi are capital social de 1.000 de lei, potrivit datelor obţinute de Economica.net din Monitorul Oficial. Firma activează în domeniul consultanţei pentru afaceri şi management.

Anamaria Reghecampf mai este asociat şi la firmele Prodan & Stavros SRL, Impact Media PHG SRL şi Reghe Building SRL, potrivit informaţiilor puse la dispoziţia Economica.net de portalul de profil Termene.ro. La fiecare dintre cele trei firme enumerate mai sus, Anamaria Reghecampf deţine o cotă de participare de 50%, conform datelor Economica.net.

La sfârşitul anului trecut, Anamaria Prodan (49 de ani) a intrat în Top 300 cei mai bogați români, clasament realizat de revista Capital. Agentul de jucători ocupă locul 141, cu o avere estimată în jurul a 40-60 de milioane de euro. Anamaria Prodan a declarat că, în principal, afacerile din domeniul imobiliarelor au propulsat-o printre cei mai bogați români.

Citeşte şi Cât costă parfumul lansat de Anamaria Prodan. „A fost dorința mamei mele!”

141? Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere. Dar o să recuperez și o să fiu în top 50. Am afaceri mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune și am investit și în cryptomonede. Imobiliarele reprezintă cam 50% din averea mea. Cam 30% din avere este investită și provine din fotbal, din ceea ce am făcut eu în fotbal. Restul de 20 de procente se învârtește în domenii precum televiziunea, dar și în cryptomonede.

Să nu uităm de afacerea cu modă, cea de care se ocupă fiica mea, e fix în domeniul ei, se și pricepe, a lucrat ca model și are studii în domeniul economic”, spunea Anamaria Prodan, aruncând săgeţi către Laurenţiu Reghecampf.

Citeşte şi S-au împlinit 4 ani de la moartea Ionelei Prodan. Cât au costat pachetele împărţite de Anamaria Prodan