Cine este bărbatul lângă care Anamaria Prodan și-a găsit liniştea. „Eram un vulcan care erupea din oră în oră!”

Anamaria Prodan a dezvăluit ce înseamnă pentru ea Laurențiu Reghecampf. Cei doi sunt căsătoriți din 2008, ceremonia având loc la Las Vegas.

26 ian. 2021, 12:22
Cine este bărbatul lângă care Anamaria Prodan și-a găsit liniştea. „Eram un vulcan care erupea din oră în oră!”
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a vorbit despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf înm cartea sa, „Da, sunt cea mai bună!”, lansată recent.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, cuplul perfect

„Eu am fost mereu acea Anamaria Prodan care a stat dreaptă în fața tuturor, am vorbit nestingherită și nu mi-a fost teamă de nimeni și de nimic. Era clar că și bărbatul meu trebuia să fie la fel ca mine și amândoi ne-am completat perfect unul pe celălalt. Eu, un vulcan care erupea din oră în oră, destul de periculos, pentru că niciodată nu știai până unde coboară lava și ce poate afecta în momentele acelea de vâltoare. El, un tip de un bun-simț incredibil, care vorbea numai când trebuia, un neamț veritabil, conform rădăcinii numelui pe care îl poartă, de o tenacitate și de-o voință rare, care, atunci când își pune ceva în cap, trebuie să se întâmple”, a scris Asnamaria Prodan.

Anamaria Prodan, numele din buletin: „Nu m-a chemat niciodată aşa”

„Singurul om căruia îi ascult sfaturile și pe care îl respect la nebunie și care într-adevăr mă așează cu picioarele pe pământ este soțul meu. La noi în casă nu există cântă găina sau cântă cocoșul. Cântăm noi și se aude glasul cocoșului. Și ne place foarte tare lucrul ăsta, că Reghecampf este omul care a condus familia asta spre succes, alături de mine, mână în mână, secundă de secundă de când ne cunoaștem. Și niciodată n-a fost Anamaria Prodan care a comentat sau i-a făcut, sau i-a dictat. Niciodată”, a mai spus Anmaria Prodan pentru ProSport.

Anamaria Prodan, cu bijuterii de 500.000 de euro la o emisiune TV. Câţi bani a făcut din fotbal

Au reluat povestea de dragoste din tinereţe

„Oamenii probabil nu s-au uitat foarte atenți la Reghecampf. El dacă se uită cu ochii ăia albaștri atent și dacă îi face puțin așa mici, e jale pe vale. Deci nu s-a născut cineva să-i dicteze sau să-i facă discursurile sau viața lui Reghecampf. Faptul că amândoi am construit este că suntem suflete pereche. Și pentru că ne respectăm și ne iubim la nebunie. (n.red.- Dar mai știi când a fost prima întâlnire?) Două au fost, în două perioade. Prima când ne-am cunoscut și a doua când ne-am regăsit. De asta îi spun eu «Soarele meu», au fost identice, necontrolate, negândite, nearanjate, au fost exact așa, el venind odată cu soarele. Știi când cineva merge cu soarele-n spate, îl vezi ca un soare. Iar el fiind un om atât de bun și atât de frumos și de blând, în momentul în care soarele venea odată cu el, el lumina tot ca un soare”, a mai spus Anamaria Prodan.