Anamaria Prodan, cu bijuterii de 500.000 de euro la o emisiune TV. Câţi bani a făcut din fotbal

Anamaria Prodan a apărut la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” cu bijuterii de 500.000 de euro. Vedeta este recunoscută pentru ținutele, gențile și pantofii de firmă pe care le etalează, însă, adevărata ei slăbiciune o reprezintă bijuteriile.

30 dec. 2020, 00:31
Anamaria Prodan, cu bijuterii de 500.000 de euro la o emisiune TV. Câţi bani a făcut din fotbal
Anamaria Prodan a apărut la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” cu bijuterii de aproximativ 500.000 de euro.

Anamaria Prodan, cu bijuterii de 500.000 de euro. Vedeta are o pasiune pentru bijuteriile şi ceasurile scumpe, cumpărate chiar de ea sau primite cadou de la soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Numai despre inelul de logodnă din aur alb cu diamant s-a spus că este evaluat la 150.000 de euro, iar cel mai scump ceas al Anamariei Prodan ar valora 300.000 de euro, scrie Wowbiz.ro.

Anamaria Prodan, cu bijuterii de 500.000 de euro

Impresara a făcut un calcul doar al bijuteriilor purtate. Brățările preferate ale soției lui Laurențiu Reghecampf sunt cele de la Cartier, iar prețul uneia este între 10.000 și 50.000 de euro, în funcție de grosime și model.

Citeşte şi: Anamaria Prodan şi-a pierdut casa la cazino: „Mi-a plăcut viața de noapte!”

Anamaria Prodan a avut la mână 9 brățări și conform unui calcul rapid făcut chiar de ea, acestea valorează în total undeva la 190.000 de euro. Apoi, a continuat cu celebrul inel de logodnă.

Inelul de logodnă, care are diamant de 2,5 carate – 170.000 de euro și inelul de lângă , inelul Cartier (cadou de la Laurențiu Reghecampf) – 30.000 de euro, ceasul Richard Mille – 100.000 și ceva…”, a făcut Anamaria Prodan un calcul rapid al bijuteriilor purtate de ea ăn emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Bijuteriile purtate de Anamaria Prodan valorează circa 500.000 de euro.

Câți bani a făcut Anamaria Prodan din fotbal?

Anamaria Prodan a mărturisit că primul său comision din fotbal l-a făcut în 2006, după ce l-a transferat pe Adrian Iordache de la Dinamo la o echipă din Rusia. Pe vremea aceea, Anamaria Prodan lucra pentru Sică Pușcoci, avocatul care a făcut primele transferuri sportive în România.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, după infectarea cu Covid: „Am avut o perioadă foarte grea. M-au verificat de la Poliție în fiecare zi”

După ce a perfectat trasferul lui Adrian Iordache, comisionul Anamariei Prodan a fost de 15.000 de euro. La 10 ani distanță de la primul său comision din transferul unui fotbalist, Anamaria Prodan reușea un transfer record.

Vedeta a încasat 1 milion de euro, reprezentând  10% comision dintr-un contract de 10 milioane de euro pentru transferul lui Nicolae Stanciu în Belgia. De altfel, și astăzi acel transfer este cel mai mare nu doar din istoria României, ci și a Belgiei.

Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii… Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro”, a răspuns Anamaria Prodan, despre banii câștigați din fotbal.