Anamaria Prodan şi-a pierdut casa la cazino: „Mi-a plăcut viața de noapte!”

Anamaria Prodan a recunoscut că în tinerețe și-a pierdut casa la jocuri de noroc. "Banii iau mințile tuturor. În adolescență aveam atât de mulți bani, făcuți de mine, și aveam impresia că pot face ce doresc eu. Am greșit, am reparat tot și acum e perfect".

30 dec. 2020, 00:10
Anamaria Prodan şi-a pierdut casa la cazino: „Mi-a plăcut viața de noapte!”

Anamaria Prodan  a făcut dezvăluiri despre viaţa tumultuasă din tinereţe. ”Mi-au plăcut foarte mult jocurile de noroc, mi-a plăcut viața asta și am vrut să experimentez. Mi-a plăcut viața de noapte, mi-a plăcut să merg la cazino. Aveam foarte mulți bani și puteam să joc cât voiam eu. Nu ceream nimănui bani”, a declarat Anamaria, potrivit Kanal D.

Impresara a adăugat că a ajuns să petreacă nopțile în cazino din cauza anturajului. ”Atunci am pierdut şi casa. Atunci am vândut apartamentul ca să achit telefonul, că vorbeam la telefon foarte mult şi pe vremea aia era un lux. Am pierdut foarte mulţi bani…”, și-a amintit Anamaria Prodan.
Cea care a salvat-o a fost Ionela Prodan, mama agentei. ”Exact atunci, când a fost foarte greu, maică-mea a fost atât de inteligentă încât mi-a zis: ‘OK, ţi-ai pierdut apartamentul? Stai pe stradă sau stai la mine în casă, dar după regulile mele. Ai pierdut toţi banii la cazino? Ghinion. Mănânci la mine, dar mănânci ce-ţi dau eu’”, a continuat impresara.

Anamaria Prodan, după infectarea cu Covid: „Am avut o perioadă foarte grea. M-au verificat de la Poliție în fiecare zi”

Anamaria Prodan a depășit momentul complicat în următoarea perioadă, după ce a realizat că jocurile de noroc îi știrbesc libertatea.

”Mi-am dat seama că mi-am pierdut nu numai banii, dar și independenţa, şi respectul de sine, şi respectul familiei. Atunci a fost momentul în care am zis gata, am încheiat şi capitolul ăsta din viaţa mea. Bine că a fost scurtuț”, a mai povestit fosta acționară de la Sibiu.

În urmă cu câteva săptămâni, Anamaria Prodan a fost infectată cu coronavirus, dar a reușit să treacă peste după ce a urmat un tratament recomandat de Gigi Becali.

”M-a sunat. Mi-a trimis absolut tot, de la vitamine și albastru de metil până la Arbidol. Toate medicamentele și tratamentele le-am urmat cu sfințenie. Gigi mi-a trimis și un om care mi-a făcut perfuziile acasă. A avut grijă de mine ca de copilul său”, explica agenta.

Anamaria Prodan (48 de ani) spune că a obținut milioane de euro din fotbal. 

Anamaria Prodan este unul dintre cei mai de succes impresari din România. Printre cei aflați sub contract cu ea se numără și Dennis Man, fotbalistul anului 2020 în Ancheta Gazetei Sporturilor. Ana spune că a pierdut socoteala banilor obținuți din fenomen.

„Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu i-am scocotit. Pe lângă banii pe care îi fac, am și pierderi enorme, cu antrenorii și fotbaliștii. Ar trebui să mă întreb câți bani mi-au rămas, cred că sunt milioane de euro”, a spus Anamaria Prodan la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Moderatoarea Denise Rifai a întrebat-o pe Anamaria Prodan ce ar putea duce la un divorț de Laurențiu Reghecampf. Răspunsul impresarei a a fost: „Nimic. Niciodată nu vom renunța, suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. E cel mai tandru, bărbatul care îmi aduce flori zilnic, care vine cu mâncarea la pat, îmi ia zilnic cadouri. Bărbații ca Reghecampf sunt pe cale de dispariție”.

„Cea mai dură negociere a fost transferul lui Stanciu la Anderlecht. Gigi Becali cerea o sumă, o agream, apoi interveneau procentele, nu ne înțelegeam, renegociam suma iar. A durat. Eu obțin contracte pentru că sunt cea mai bună, cea mai serioasă, cea mai muncitoare. Evident, încerc să îmi educ antrenorii și jucătorii acum. Asta contează enorm”, a mai afirmat Anamaria Prodan.