Anamaria Prodan şi Andreea Tonciu, duse cu poliţia la procesul vrăjitoarelor

După ce au ocolit ultimul termen de judecată în dosarul vrăjitoarelor Vanessa şi Melissa, pe numele celor două vedete vor fi emise mandate de aducere.

05 apr. 2014, 16:10
Anamaria Prodan şi Andreea Tonciu, duse cu poliţia la procesul vrăjitoarelor

La termenul desfăşurat în urmă cu două zile judecătorii au decis emiterea unor mandate de aducere pentru „martorele TONCIU CĂTĂLINA ANDREEA şi REGHECAMPF ANAMARIA IONELA”. Cele două vor fi obligate să meargă la proces cu agenţii de poliţie desemnaţi să le escorteze şi să răspundă întrebărilor legate de activitatea infracţională desfăşurată de Roxana Lider, zisă şi Vanessa, şi Rada Mincă, cunoscută şi sub numele de Melissa.

Cu ce fac VRĂJITOARELE FARMECE. Ce să nu laşi să ajungă în mâna lor

„Mi-a spus că eu şi Andreea Tonciu suntem în pericol”

În urmă cu două zile, Sânziana Buruiană – singura care s-a prezentat în faţa judecătorilor – le-a vorbit magistraţilor despre modul în care încercau Vanessa şi Melissa să o convingă că este blestemată. Vedeta le-a spus judecătorilor că a fost sunată o singură dată. „Era o voce de femeie. Mi-a spus că eu şi Andreea Tonciu suntem în pericol şi că un bărbat vrea să ne facă rău. Eu vreau să te ajut pentru că eşti o persoană bună”, i-ar fi spus femeia. Buruiană a mai spus că, de frică, nu i-a închis telefonul vrăjitoarei care a sunat-o. „Mi-a fost frică, m-am gândit să nu-mi facă rău, să nu am probleme”, a mai spus Sânzi care în cele din urmă a reuşit să scape de „serviciile” vrăjitoarelor. Declaraţiile Sânzianei Buruiană au fost urmărite cu mare interes de vrăjitoarea Melissa care, pe tot parcursul declaraţiei, nu şi-a putut stăpâni un zâmbet. La audierile de ieri ar fi trebuit să fie prezente şi Andreea Tonciu şi Anamaria Reghecampf. Cele două urmează să fie audiate la următoarea înfăţişare, scrie Spynews.ro.