Anamaria Prodan și Corina Caciuc, la cuțite în fața judecătorului! Ce s-a întâmplat astăzi la Judecătoria Buftea: „Ăla nu ne iartă!”

Anamaria Prodan a fost dată în judecată de actuala iubită a lui Laurențiu Reghecamf, Corina Caciuc. Agenta FIFA a fost dată în judecată pentru denigrare.

26 ian. 2024, 14:17
Anamaria Prodan și Corina Caciuc, la cuțite în fața judecătorului! Ce s-a întâmplat astăzi la Judecătoria Buftea: „Ăla nu ne iartă!”
Anamaria Prodan și Corina Caciuc, la cuțite în fața judecătorului! Ce s-a întâmplat astăzi la Judecătoria Buftea: „Ăla nu ne iartă!”

La Judecătoria Buftea are loc un proces în care Anamaria Prodan este implicată. Totul a pornit de la conflictul cu Corina Caciuc, actuala iubită a fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf. Conform informațiilor obținute de Spynews.ro, Anamaria Prodan și avocații săi s-au prezentat astăzi la termenul procesului, în timp ce Corina Caciuc nu a participat personal, fiind reprezentată de avocata sa, care părea confuză și nu a reușit să dovedească absența iubitei lui Reghecampf din țară, dar nici faptul că este însărcinată.

Citește și: Rețeta copilăriei: cum se face cel mai bun lapte de pasăre. 6 pași simpli pentru desertul perfect

Judecătoarea a solicitat dovada reședinței în Arabia Saudită, dar avocatul reclamantei nu a reușit să furnizeze această informație. În plus, avocata nu a putut să dovedească nici reședința, argumentând că este un contract semnat de Laurențiu Reghecampf cu echipa din Arabia Saudită și că momentan nu a fost încă primit de antrenor, care se află momentan la Clubul Sportiv. În ceea ce privește presupusa sarcină, nu există încă dovezi medicale.

Anamaria Prodan se confruntă, așadar, cu acuzațiile aduse de Corina Caciuc într-un scandal juridic, care implică folosirea numelui acesteia și aducerea de acuzații grave în mod public.

„Cât despre faptul că m-a dat în judecată Caciuc…trebuie să dea în judecată și trecutul, că ăla nu ne iartă, îl cărăm după noi toată viața, iar când toată România și tot mapamondul vede videoclipuri și povețe, mai du-te și tu pe la șocală, mai împacă-te cu părinții. De ce să ne supărăm. Ne supărăm pe trecut? Nu eu i-am dat meseria, nu eu i-am ales reputația sau fotografiile ori vestimentația din cluburile de noapte”, a declarat Anamaria Prodan.

„Astăzi m-am prezentat, cum era și normal, alături de ei doi avocați ai mei, la Tribunalul din Ifov. Nu s-a prezentat nimeni. Amanta soțului meu nu a ajuns. Domnișoara avocat a încercat din răsputeri să o convingă pe doamna judecător că este gravidă, că locuiește în străinătate, că soțul meu nu a putut să beneficieze de contract în mână, pentru că cei din Arabia Saudită l-au pus să semneze în limba arabă. (…) Chiar am schimbat două cuvinte cu avocata amantei soțului meu și i-am explicat că e puțin jenant să vii nepregătit și pierzi, practic, timpul și al meu, al judecătorului, al avocaților. În momentul în care a întrebat doamna judecător de ce nu este Corina Caciuc la proces, avocata a încercat să spună că este plecată din țară”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Citește și: Programul Masa sanatoasă. Criterii pentru selectarea școlilor care vor oferi mese calde elevilor