Anamaria Prodan şi Ionel Ganea s-au împăcat de PAŞTE

Anamaria Prodan l-a iertat pe Ionel Ganea după ieşirea golănească de acum câteva luni, când fostul fotbalist a acuzat-o că ar avea o relaţie intimă cu Dan Alexa.

14 apr. 2017, 13:28
Anamaria Prodan şi Ionel Ganea s-au împăcat de PAŞTE

Ionel Ganea a avut o iesire incredibila la adresa Anamariei Prodan.

„Nu zice nimeni ca a distrus echipe?! Unde sunt FC Snagov, Petrolul, Navodari, U Cluj sau Buftea? Toate sunt distruse. Acum se distruge si Steaua. Ce face Reghe e conflict de interese. Nu vedeti ca joaca doar fotbalistii care au contract cu impresarul anului 2016? Impresarul a dus jucatori la Chiajna si i-a dat un bonus si presedintelui de acolo. Acum si-a adus si antrenor (n.r. – Dan Alexa). Are o relatie mai intima cu el, mai deosebita. Se intalnesc in timpul liber, la chef. Se viziteaza. La Chiajna, primarul Minea sta cuminte si primeste si el cate ceva. Asa se se intampla si la Steaua, cu oierul, ciobanasul”, a spus Dan Alexa.

Dezvăluiri INCENDIARE. „Anamaria Prodan îmi trimite SMS-uri şi îmi spune că mă iubeşte”

„Eu am o parere senzationala despre Ionel Ganea. Are un caracter deosebit si e un antrenor de mare viitor. Nu cred ca a spus asa ceva. Eu l-am asistat la contractul cu Voluntariul, am incercat sa il ajut cand a venit sa vorbeasca despre problemele pe care le avea fiul lui la Rapid. Il reprezint pe Dan Alexa de un an, timp in care l-am asistat la cateva contracte. Dan Alexa ne este prieten foarte bun de familie si un om incredibil. Repet, nu cred ca Ionel Ganea a declarat asa ceva. Voi vorbi cu avocatul meu, Dan Idita”, a replicat Anamaria Prodan.

Reghecampf n-a mai rezistat. „Gata! S-a terminat!”

Acum, in Saptamana Mare, Anamaria Prodan si Ionel Ganea au avut o discutie lamuritoare si intre cei doi s-a facut pace. WOWbiz.ro i-a surprins pe cei doi pe o terasa din Herastrau. Sotia lui Laurentiu Reghecampf era la masa cu elevii acestuia, Moke si Gnohere, iar lor li s-a alaturat la un moment dat si Ionel Ganea.