Dezvăluiri INCENDIARE. „Anamaria Prodan îmi trimite SMS-uri şi îmi spune că mă iubeşte”

Marius Sumudica s-a suparat dupa ce Anamaria Prodan l-a acuzat ca da tarcoale Stelei. Spune ca nu e interesat de postul lui Reghecampf si dezvaluie ce dialoguri are prin mesaje cu sotia acestuia dupa victoriile Astrei

RomaniaTV.net
02 mart. 2017, 09:39
Dezvăluiri INCENDIARE. „Anamaria Prodan îmi trimite SMS-uri şi îmi spune că mă iubeşte”

Marius Sumudica sustine ca Anamaria Prodan il considera cel mai bun antrenor.

Reghecampf n-a mai rezistat. „Gata! S-a terminat!”

„A pronuntat Anamaria numele Sumudica? A spus ca eu dau tarcoale? N-are cum sa fie Sumudica cel care da tarcoale. Daca m-a numit pe mine, o sa-i spun ceva. E prea mare pentru mine Anamaria Prodan, nu pot sa-i raspund. Cu Gigi cred ca am vorbit aproape zilnic. Telefoanele vin si dintr-o parte, si din cealalta. Exista o relatie de respect si de prietenie intre noi.

Nu o sa pot sa activez niciodata la Steaua, nu suntem compatibili, nu pot sa lucrez pentru aceasta echipa. Si patronul Stelei a spus la fel. Nu inteleg de unde atata neliniste. Eu sper ca Anamaria Prodan sa fie o femeie linistita, sa-si sustina sotul si sa-si managerieze jucatorii.

Anamaria Prodan sa nu uite ca imi trimite SMS-uri dupa fiecare victorie si imi spune ca sunt cel mai bun antrenor si ca ma iubeste, intre ghilimele, pentru ca rezultatele pe care le fac ajuta FCSB!”, a spus Marius Sumudica.